Ένας 35χρονος φίλαθλος του ΠΑΟΚ συνελήφθη στο περιθώριο του ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του "δικεφάλου του βορρά" και του Παναθηναϊκού.

Οι αστυνομικές Αρχές τον συνέλαβαν καθώς φέρεται να εκτόξευσε πυροτεχνήματα ώστε να πανηγυρίσει γκολ της ομάδας του, χρησιμοποιώντας ένα σωλήνα από πεπιεσμένο χαρτί. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι διεξήχθη σχετική έρευνα, σύμφωνα με την οποία το συγκεκριμένο βεγγαλικό αποτελεί επαγγελματική κατασκευή, ενώ κυκλοφορεί νόμιμα στο εμπόριο και υπάγεται στις διατάξεις περί παιδικών αθυρμάτων. 

Όπως είδατε, ο οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ συνελήφθη, αλλά ταυτόχρονα κυκλοφορεί ΝΟΜΙΜΑ στο εμπόριο. Και η σύλληψη του δεν έγινε επειδή απειλήθηκε κάποια ζωή ή σωματική ακεραιότητα κάποιου, αλλά επειδή ο 35χρονος απλά ήθελε να πανηγυρίσει το γκολ της ομάδος του. Αυτά ΜΟΝΟ στον ΠΑΟΚ γίνονται όπως έχω πει επανειλημμένα εδώ μέσα, αφού ακόμα θυμάμαι ότι πρόπερσι στον αγώνα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ για να μπούμε μέσα είχε face control με αποτέλεσμα να μη με αφήσουν εμένα και άλλον ένα φίλο από τον Επτάλοφο που ήμαστε μαζί.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ