πορεία προς το ΟΑΚΑ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Αθήνα , με επεισόδια στο δρόμο

που χρόνια τώρα λέω στον κόσμο που είναι εδώ που μένω (νίκαια-κορυδαλλός οπότε ΠΑΟΚτσήδες ΔΕΝ είναι) , να μην λένε για συνοδείες και μαλακίες, γιατί η συνοδεία δεν είναι μόνο για να προστατέψει εμάς, αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων τους αντιπάλους οπαδούς. 

 Έτσι, για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι η συνοδεία αστυνομίας σε οπαδούς του ΠΑΟΚ της Αθήνας από το σημείο που ξεκινάει η πορεία τους μέχρι και το γήπεδο δεν είναι για να προστατεύσει τους ίδιους, αλλά τυχόν αντίπαλους οπαδούς ομάδων που τύχουν και βρεθούν στο δρόμο τους. Και λοιπόν,  ξεκινήσαμε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Αθήνα με αστυνομική συνοδεία από τον ηλεκτρικό της Ομόνοιας μέχρι να φτάσουμε στο ΟΑΚΑ. Στον Περισσό έτυχε να είναι καμιά 30αρια οπαδοί της ΑΕΚ που περίμεναν τον ηλεκτρικό. Φτάνοντας ο ηλεκτρικός στον σταθμό του Περισσού με 300 οπαδούς του ΠΑΟΚ περίπου, οι οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν να προκαλούν και όχι μόνο. Ήρθε και μια πέτρα πάνω σε ένα τζάμι που δεν έσπασε. Αυτό ήταν που έκανε κάποιους, (όχι όλους  ευτυχώς για τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά καμιά 20 με 30 άτομα μόνο, δηλαδή ισοδύναμα με τους οπαδούς της ΑΕΚ, που πολλές φορές ήταν και πιο λίγα, περίπου ακόμα και 10 επειδή ξαναγυρνούσαν πίσω λόγω του ότι φοβόντουσαν μήπως φύγει ο ηλεκτρικός αφού φώναζαν πολλοί να γυρίσουμε πίσω για να τελειώνει «η παράσταση» και να ξεκινήσει ο ηλεκτρικός να πάμε στο γήπεδο) να βγουν έξω από τον ηλεκτρικό και να αρχίσει το κυνήγι. Μέσα στη γειτονιά τους λοιπόν αρχίσαμε να τους κυνηγάμε ενώ ο ηλεκτρικός είχε μείνει κολλημένος αφού δεν μπορούσε να φύγει. Τα ΜΑΤ δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα, είχαν μείνει άπρακτοι αφού ποιους να προσπαθήσουν να σταματήσουν αφού άπω κάθε βαγόνι όποιος ήθελε έβγαινε και όποιος ήθελε ξανάμπαινε; Ο ηλεκτρικός έμεινε περίπου τα 15\', μπορεί και λίγο παραπάνω. 

και όπως είπαμε οι οπαδοί μας που ήταν έξω και είχαν φτάσει σε τετ ατ τετ με τους αεκτσηδες σε πολλές περιπτώσεις  ήταν οι μισοί από τους αεκτσηδες αφού ξανάμπαιναν μέσα στον ηλεκτρικό μήπως φύγει και μείνουν πίσω. Άλλοι  πάλι φώναζαν να βγούμε όλοι έξω να τους πάρουμε φαλάγγι να τελειώνει η ιστορία. Αξιο να πούμε ότι σε κάποια φάση που είχαν ξαναμπεί σχεδόν όλοι μέσα στον ηλεκτρικό να φύγουμε και είχαν μείνει μόνο 4-5 άτομα δικά μας έξω, οι «μάγκες» αυτοί της αεκ ξαναγύρισαν που είδαν τόσο ελάχιστα άτομα γιατί «νόμιζαν» ότι μπορούν να τους βαρέσουν. Εκεί ήταν που ΕΝΑ άτομο μόνο του,  ξερίζωσε μια πινακίδα και άρχισε να κυνηγάει όλους τους αεκτσηδες, & όπως είπαμε; ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!  Αυτοί έτρεξαν πάλι καμιά 50αρια μέτρα πιο πάνω και ξαναγύρισαν. Ε μας είχαν εκνευρίσει. Τότε ήταν που βγήκαμε κάμποσοι παραπάνω απ\'οτι στην αρχή και τους κάναμε να μάθουν όλες τις οδούς της γειτονιάς τους με τα ονόματα τους. Τα ΜΑΤ είχαν βγει έξω και προσπαθούσαν να μας φέρουν σε τάξη, αλλά ποιον να πρωτοφερουν; Ευτυχώς γι\'αυτούς, οι αεκτσηδες ΠΑΝΤΑ ήταν σε απόσταση ασφαλείας για να μη τους προλάβουμε στο τρέξιμο. Αλλά σε αυτή τη φάση δεν έπιασε. κάποιοι πιαστήκανε και έφαγαν πολλές κλωτσιές. Τα ΜΑΤ που είχαν δει από την αρχή όλο το σκηνικό αφού ήταν και αυτοί μέσα στον ηλεκτρικό, είδαν ότι δεν είχαμε αρχίσει εμείς. Έτσι άρχισαν να τρέχουν προς την πάνω μεριά που ήταν μια πλατεία που εκεί σταματούσαν συνέχεια οι αεκτσηδες για να «ανασυνταχτούν» να ξανάρθουν και να μπορέσουν να ξαναφύγουν τρέχοντας ΠΑΛΙ προς την πλατεία. Μέχρι εκεί τελικά έφτασαν τα ΜΑΤ για να τους διώξουν μήπως & ησυχάσουμε και εμείς και μπούμε μέσα στο τρένο να φύγουμε. τελικά όπως είπαμε έπεσε το ξύλο  που έφαγαν αρκετά  χανουμια, μπήκαμε στον ηλεκτρικό και φύγαμε κανονικά, αλλά με αργοπορία 15-20 λεπτά. Στο Ν. Ηράκλειο που είναι γεμάτο καφετέριες και εκείνη την ώρα γεμάτο  από χανουμια που έπιναν τον καφέ τους, ο ηλεκτρικός ΔΕ σταμάτησε για ευνόητους λόγους. Θέλανε να τα μαγαζιά τους να είναι νορμάλ και όχι σπασμένα, και οπαδούς της αεκ όρθιους ή πίνοντας καφέ και όχι χτυπημένους και πεταμένους από δω & από κει. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! Πάνω στα εισιτήρια έγραφε το όνομα μας και το νούμερο της ταυτότητος μας. Χωρίς ταυτότητα δεν έμπαινες στο γήπεδο.

 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ