Και ενώ ο "υπουργός" αποφάσισε να σταματήσει το κύπελλο, συνεχίζουν στα κανάλια να δείχνουν τον κόσμο που μπήκε μέσα. Θα μιλήσω χωρίς ίχνος ειρωνείας. Συνήθως είμαι ο πρώτος π.χ.  που λέω ότι κάναμε μαλακία. Τώρα όμως δεν θα πω αυτό, θα πω άλλο:

Οι οπαδοί μας ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ οπαδών στον αγώνα με τον ολυμπιακό, και μάλιστα σε ΌΛΟ τον αγώνα. Δεδομένου τα σφάλματα της διαιτησίας αλλά και της σημαντικότητας του αγώνα, περίμενα περισσότερα, και μάλιστα σύντομα, από την ώρα που μπήκε το 1ο γκολ του Ολυμπιακού. Ήμασταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΠΑΔΩΝ. Όλα ξεκίνησαν από τον Παππά, αλλά και τον επόπτη που ειδοποίησε τον Παππά να δείξει κόκκινη στον ΜΑΚ, που και εκεί ακόμα δεν είχε γίνει σχεδόν τίποτα, αλλά και αυτόν τον μαλάκα που διέταξε να μπουν τα ΜΑΤ μέσα στο γήπεδο, και είμαι σίγουρος ότι αυτός που διέταξε αυτό, ήθελε το κακό του ΠΑΟΚ μας, ειδάλλως δεν θα το έκανε. ΑΡΑ ΗΞΕΡΕ τι έκανε, και για ποιον λόγο τους έστειλε μέσα γνωρίζοντας ότι θα εξαγριωθούν οι οπαδοί μας, ειδικά μετά από την μεγάλη αδικία του πέναλτι ενώ ήθελε μαζί με τις καθυστερήσεις καμιά δεκαριά λεπτά, οπότε μπορούσε να αλλάξει το σκορ τουλάχιστον στην ισοπαλία, για να μην πω ότι είχαμε χρόνο να βάλουμε και άλλο, και φανώ πολύ "φαντασμένος". Αλλά το λέω επειδή λόγω  ετών γνωρίζω καλά τον ΠΑΟΚ και την συμπαράσταση των οπαδών του, που σε μια τέτοια φάση, θα έκανε τα αδύνατα δυνατά.
Είμαι σίγουρος λοιπόν, πως όχι μόνο ήξερε τι έκανε, αλλά ήταν και ο ίδιος που έστειλε τα ΜΑΤ απέναντι από την Θύρα 4 2 ώρες πριν τον αγώνα χωρίς λόγο να δημιουργήσουν επεισόδια τα ΜΑΤ, και με δόλο μάλιστα, μέσα και έξω από το γήπεδο..
Θέλει λοιπόν να σταματήσει το Κύπελλο. Προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο, αλλά για άλλο λόγο: Δε μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Συνέχεια τα τελευταία 35 χρόνια που πηγαίνω Τούμπα, δημιουργούνται προβλήματα ΜΕΓΑΛΑ με τον ολυμπιακό. Αλλά: Δημιουργούνται προβλήματα όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ αλλά και με άλλες ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ομάδες, αλλά.... ΠΑΝΤΑ με αντίπαλο τον ολυμπιακό. Τυχαίο; Δε νομίζω. Τυχαίο που ο Παππάς ήταν ο ίδιος που έδωσε άνευ όρων 3 βαθμούς στον ολυμπιακό μέσα στη λεωφόρο, με τη μόνη διαφορά ότι εκεί δεν άρχισε καν το ματς σε αντίθεση ότι με εμάς "έπαιζε με τα νεύρα μας" ενώ είχε κάνει μαλακία ήδη ; Και μάλιστα φτάνοντας να τιμωρηθεί ο "ορκισμένος εχθρός της Αττικής του ολυμπιακού, ο παναθηναϊκός εκτός από βαθμούς και με κλείσιμο της Θύρας των φανατικών της ομάδας τους; που προσωπικά αντιπαθώ και αυτούς και την ομάδα τους, αλλά το δίκαιο είναι δίκαιο, Γιατί όταν μετά από ελάχιστο καιρό ο ολυμπιακός έκανε τα ίδια, ο "υπουργός¨αρκέστηκε στο να πει: "Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται. Ωραία ρε φίλε,,, δεν πρέπει να γίνονται. Παρακάτω; το κλείσαμε το θέμα δηλαδή; Τους άλλους τους πηδάς, αλλά στον ολυμπιακό απλά δεν έπρεπε να συμβεί; Και επειδή ακούστηκε και το " σταματάει το κύπελλο, αλλά θα γίνει ένας αγώνας μεταξύ αεκ και ολυμπιακού". Γιατί αυτό; Γιατί με την αεκ και όχι με τον ατρόμητο καταρχάς, και κατά δεύτερον, γιατί με τον ολυμπιακό;  Πέρασε πουθενά; Μπορείτε να κοροϊδεύετε τον κόσμο όσο θέλετε, αλλά εμείς εδώ κάτω ξέρουμε από πρώτο χέρι τι γίνεται με τον ολυμπιακό. Γι'αυτό οι Πειραιώτες που δεν είναι ολυμπιακός, ανεξαρτήτου ομάδος είναι όλοι τους ΑΝΤΙολυμπιακοί.

Συμφωνώ να σταματήσει αυτή η κωμωδία, και μάλιστα να σταματήσει και το πρωτάθλημα. ΦΤΑΝΕΙ! Δώστε και το κύπελλο στον Ολυμπιακό, έτσι, χωρίς κανέναν αγώνα για να τελειώνουμε. Δε θα μας φανεί παράξενο, και πλέον δε το θεωρούμε ακραίο με τα ακραία που έχουμε δει τόσα και τόσα χρόνια. Γιατί όταν σε ημιτελικό πριν πολύ λίγα χρόνια, αν θυμάμαι καλά μας χτυπούσαν ΚΑΙ οι παίχτες στη φυσούνα στο Καραΐσκάκη, (τότε που έδειραν και άτομα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και τον φροντιστή του ΠΑΟΚ). αλλά και οι "security" του σταδίου που είναι μισθοφόροι μπράβοι, και η πραγματική δουλειά τους είναι να φροντίζουν να μην γίνονται επεισόδια στο γήπεδο, δεν έτρεχε τίποτα. Ξαφνικά ήρθε η "κάθαρση" του ποδοσφαίρου; 
Η κάθαρση Κύριε Κοντονή δεν γίνεται από εκεί. Η κάθαρση ξεκινάει από αυτούς που διαμαρτύρονται στην απόφαση να σταματήσει το κύπελλο. Ποιοι είναι αυτοί;

  1. ΟΠΑΠ
  2. Στοίχημα (παρεμπιπτόντως, ο Κος Μαρινάκης έχει κάποια σχέση  με το στοίχημα)
  3. ΟΤΕ TV
  4. ΠΑΕ Ολυμπιακός
  5. αλλά και πολλοί πολλοί άλλοι που θα βγουν στη φόρα, αλλά και τα συμφέροντα που έχουν.στην άμεση πορεία.

Από κάτω διαβάστε την :

Απόφαση Στ. Κοντονή για οριστική διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 3 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Η καταδίκη της βίας και των αγριοτήτων στους αγωνιστικούς χώρους γίνεται από την κυβέρνηση χωρίς αιρέσεις, αστερίσκους και προϋποθέσεις. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση λειτουργεί υπονομευτικά στις προσπάθειες που καταβάλλονται να παταχθούν τα αντικοινωνικά φαινόμενα και στην ουσία τα υποθάλπει και τα νομιμοποιεί.

2. Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι ο ίδιος διαιτητής ο οποίος εφάρμοσε αυστηρά τον κανονισμό της Ε.Π.Ο. (και όχι νόμο όπως ορισμένοι αναφέρουν) τον Νοέμβριο για τα ίδια και χειρότερα γεγονότα αποπειράθηκε τρεις φορές κατά παράβαση των ίδιων κανονισμών, να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το χθεσινό αγώνα.

3. Επίσης εύλογα είναι τα ερωτηματικά που συνεχώς προκαλούνται στην κοινή γνώμη, ως προς τα κριτήρια ορισμού διαιτητών από την Κ.Ε.Δ. σε κρίσιμους αγώνες, όταν κατά τεκμήριο, ικανότεροι διαιτητές ορίζονται να διαιτητεύσουν λιγότερο κρίσιμους αγώνες. Οι διοικήσεις της Ε.Π.Ο. και της Κ.Ε.Δ. οφείλουν να δώσουν ουσιαστικές απαντήσεις και να μην παριστάνουν τους θιγόμενους.

4.Είναι ανάγκη στη σημερινή κατάσταση όλοι οι παράγοντες των ομάδων να αντιληφθούν ότι εμπρηστικές δηλώσεις, μετάθεση ευθυνών πάντα σε άλλους για όσα συμβαίνουν και δικαιολόγηση των εκτρόπων, δημιουργούν περιβάλλον καταστροφής, διάλυσης και ανυποληψίας του ποδοσφαίρου.

5.Αποδεικνύεται από τα πράγματα ότι η Ε.Π.Ο. δεν είναι ικανή να παρέμβει με γενναίες λύσεις στις διαχρονικές παθογένειες που η ίδια με τις πρακτικές της δημιούργησε. Η ανισονομία, η αναξιοπιστία και η εσωστρέφεια έχουν ως αποτέλεσμα την εκτεταμένη βία στους αγωνιστικούς χώρους και συνιστούν τη βασική αιτία της σημερινής εξέλιξης.

6.Υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και κυρίως της έντονης καχυποψίας και αμφισβήτησης που οδηγούν στην αναξιοπιστία, σε βαρβαρότητες στους αγωνιστικούς χώρους και τη διασάλευση της κοινωνικής ειρήνης και της έννομης τάξης, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή κάθε διαδικασίας και αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο όπως προβλέπεται στο Νόμο και αφού τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.

7.Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Όσοι δε, δεν λαμβάνουν σοβαρά υπόψη όσα με συνέπεια και μεθοδικότητα πράττει, να γνωρίζουν ότι δεν θα διστάσει να προχωρήσει άμεσα σε περαιτέρω αποφάσεις.

* Η απόφαση έχει αναρτηθεί στο Διαύγεια με Α.Δ.Α. ΩΝΒΧ4653Π4-Μ7Ι

 Και ενώ ο "υπουργός" αποφάσισε να σταματήσει το κύπελλο, συνεχίζουν να δείχνουν τον κόσμο που μπήκε μέσα. Θα μιλήσω με π...

Δημοσιεύτηκε από P.A.O.K. Athens στις Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ