Με τον Βλάνταν Ιβιτς στον πάγκο σήμερα θα παίξει ο ΠΑΟΚ, και ας ελπίσουμε να έχουμε μια νίκη μετά από πόσους αγώνες;;; Με εξαίρεση τον αστέρα Τρίπολης που κερδίσαμε στην τούμπα με 2-0, έχουμε 11 αγώνες να κερδίσουμε. Δηλαδή μέσα σε 11 αγώνες κάναμε μόνο μια νίκη επί του αστέρα. Λοιπόν σήμερα κάνει το ντεμπούτο του ο Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά στο επαγγελματικό αυτή τη φορά.

Μακάρι να δείξει κάτι θετικό αυτή η αλλαγή, τουλάχιστον μέχρι να βρούμε έναν προπονητή. Πιστεύω ότι τώρα θα δείξει αν τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ ήταν λόγω Τούντορ ή όχι. Βέβαια με αυτά τα στοιχεία που μας έδειξε η ΠΑΕ τουλάχιστον, ο Τούντορ έπρεπε να φύγει. Η ψυχολογία (απ'ότι λένε) των παικτών μας είναι μπουρδέλο, και φυσικό είναι όταν δε μπορείς να κερδίσεις την κωλοπετινίτσα. Το έκανες μια, το έκανες 2, το έκανες 3, ε φτάνει πια. Και καιρός είναι να μπουν και παίχτες που δεν έπαιζαν μέχρι τώρα, που λογικά δεν τους έβαζε ο Τούντορ. Γιατί ακούσαμε και πολλά περί αυτού του θέματος. Ότι δεν έβαζε κάποιους παίχτες ας πούμε. Αλλά σε αυτό συμφωνώ εγώ, τουλάχιστον σε αυτό που υποστήριζε, δηλαδή ότι θα μπουν αυτοί που παίζουν, άσχετα με το “όνομά” τους όπως ο Berbatov για παράδειγμα που τσαντίστηκε επειδή δεν τον έβαζε βασικό σε μεγάλους αγώνες π.χ. αεκ κ.λ.π. που είχε κάνει και δήλωση, ότι στον ΠΑΟΚ ήρθε για να παίζει. Μα δεν παίζεις ρε φίλε. Βόλτες κόβεις στο γήπεδο εσύ. Λοιπόν ο Βλάνταν Ιβιτς θα αλλάξει το σύστημα, και θα παίξει με 4-3-3 κάνοντας το πιο αμυντικό από το 3-5-2, και σίγουρα και πιο επιθετικό συνάμα. Αλλά το πρόβλημα το μεγάλο είναι οι τραυματίες που δεν έχει στη διάθεσή του και ενδέχεται την επόμενη αγωνιστική να παίζει και ο Ζάιρο και ο Ροντρίγκεζ. Να πούμε πως ένα μάτς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μόνο εύκολο δεν είναι. Σήμερα θα δούμε αν αποδώσει το σύστημα του Ίβιτς, και αλλάξει και ψυχολογία η ομάδα τελικά, που αν κάνει γκολ δε μπορεί να κρατήσει τη νίκη μετά, όπως έχει αποδειχτεί τον τελευταίο καιρό. Και ενώ ήμασταν ανέκαθεν η ομάδα της ανατροπής όσον αφορά ότι γυρνούσαμε ένα αποτέλεσμα προς όφελός μας πάντα, θυμηθείτε ότι έχουμε ανατρέψει σκορ με Άγιαξ αλλά και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, Παναθηναϊκό πριν 2-3 εβδομάδες, αεκ κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π. (που να τα γράφεις όλα αυτά) ενώ τώρα έχει γίνει το αντίθετο. Βάζουμε γκολ, και μας ανατρέπουν οι αντίπαλες κωλοπετινίτσες.

  Σήμερα 'ίσως να μάθουμε αν έφταιγε ο Τούντορ ή όχι. Και αν δεν μάθουμε σήμερα, σύντομα θα ξέρουμε αν χρειαστούν και “άλλες αλλαγές” πέρα του προπονητικού team.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ