όπως πάντα, έτσι και τώρα η ομάδα που θα γνωρίσει την παραδειγματική τιμωρία για τα όσα κάνουν όλοι να μην τα ξανακάνουν, ποιος άλλος είναι εκτός από τον ΠΑΟΚ;

   Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Για το παιχνίδι με τον οσφπ η τιμωρία είναι αφαίρεση βαθμών αλλά και τιμωρία τριών αγωνιστικών κεκλισμένων των θυρών. Αυτή ήταν αρχικά που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε έφεση. Εδώ όμως, υπάρχουν άλλες 2 τιμωρίες από την ΕΠΟ που έχουμε τιμωρία μια αγωνιστική για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, και άλλη μια αγωνιστική για το παιχνίδι με την Καλλονή. Έτσι όμως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε μπορεί να κάνει έφεση, αφού αυτό γίνεται όταν η τιμωρία είναι από 2 αγωνιστικές και άνω. Εδώ έχουμε πουστιά με λίγα λόγια. Δε σου λέει 2 αγωνιστικές, αλλά 1+1 και δε μπορείς να κάνεις έφεση. Οι τιμωρίες αυτές ήταν επειδή κάποιος άναψε καπνογόνο (πυρσό) χωρίς καν να το πετάξει, απλά κρατώντας το. Έχουν εξαντλήσει όλη την αυστηρότητα στον ΠΑΟΚ μας, και αυτό θα έπρεπε να το έχουμε μάθει και να το έχουμε συνηθίσει, γιατί καλώς η κακώς έτσι είναι. Με λίγα λόγια θα πρέπει να συνηθίσουμε να μας πηδάνε.

Συνοπτικά μας πηδάνε δίχως σάλιο : Αφαίρεση 3 βαθμούς και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 50.000€ προβλέπει η τιμωρία της “Πειθαρχικής Επιτροπής” της ΕΠΟ για το ματς με τον οσφπ στον ημιτελικό.

Οι 2 αγωνιστικές ποινή, θα είναι στα play offs με τον παναθηναϊκό και με τον ατρόμητο.

Η απόφαση αναλυτικά είναι η εξής:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δέχεται εν μέρει την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.. Απαλλάσσει την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. για την πράξη που αναφέρεται στο σκεπτικό. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα αυτή, κατά τα λοιπά. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. α) πειθαρχική χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, β) ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα (ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός στις 16/4)».

 

 Αυτό που δεν καταλάβαμε είναι που θα μετρήσει το -3 βαθμοί όμως; αυτό είναι στο “φλου” αφού δεν έχουν πει ακόμα αν είναι στην νορμάλ διάρκεια του πρωταθλήματος ή στα play offs? Γιατί αν γίνει στα play offs τότε θα ξεκινήσουμε με 3 βαθμούς πάνω από εμάς τον παναθηναϊκό και τον ατρόμητο, και άντε τράβα να τους φτάσεις μετά. 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ