Και μετά από πολλή πίεση από την Ευρώπη (uefa) που υποστηρίζει πως πρέπει να γίνει ο αγώνας για να μπορέσει να προχωρήσει η Ελλάδα στους αγώνες της uefa ο υπουργός Κοντονής απεφάνθη τελικά ότι θα γίνει ο αγώνας μεταξύ ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και ατρομήτου-αεκ, για να βγει ο τελικός Ελλάδος ,,,,,

και να έχουμε έναν κυπελλούχο. Εμείς υποστηρίζουμε πως δώστε το κύπελλο παπάρι όπου θέλετε, βάλτε το σε μια βιτρίνα να θυμάστε την ξεφτίλα αυτού, και κατά τα λεγόμενα του προέδρου του ΠΑΟΚ Σαββίδη, δεν κατεβαίνουμε για τον αγώνα με τον ολυμπιακό, και σίγουρα αυτό βρίσκει σύμφωνο σχεδόν όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, για να μην πω όλο.

Τα ρεζιλίκια της Ελλάδος έτσι κι αλλιώς είναι άνευ προηγουμένου, όπως και ο πρόεδρος του οσφπ που κατηγορείται για 30τόσους αγώνες φτιαχτούς που είχε μιλήσει πριν με τους διαιτητές. ΔΕΝ το λέω ΕΓΩ, τα ΜΜΕ το λένε και οι δικαστές θα αποφανθούν για όλα αυτά τα έκτροπα που έχει δημιουργήσει ένας άνθρωπος που η αξιοπιστία του δεν ισχύει.
Σήμερα οπότε κανονικά είναι ο αγώνας, που όμως κατά τον Σαββίδη δεν θα γίνει, και αυτό είναι και το καλό που του θέλει ο κόσμος του ΠΑΟΚ που εννοείται ότι δεν θέλει να παίρνει σε αυτόν τον θίασο μέρος και ο ΠΑΟΚ. Και εκεί ακόμα και να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, ο Κος Σαββίδης να ξέρει ότι θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ