Σε μια αγωνιστική που εμείς παίζουμε με τον πανιώνιο στη Ν.Σμύρνη ενώ ο οσφπ παίζει στο καραισκακη με τον παο, έγιναν επεισόδια μεταξύ οπαδών του οσφπ και του ΠΑΟΚ, όταν 

 οι οπαδοί του ολυμπιακού που ήταν καμιά 40-50 μηχανάκια τα οποία είχαν αφήσει πιο κει, επιτέθηκαν στο εσερχόμενο τρένο στο ύψος του μενιδίου. Οτιδήποτε γράφω από δω και πέρα είναι ότι μου είπαν άτομα που ήταν παρόν στη φάση αυτή. 

"ένα τρένο το οποίο είχε οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά όχι μόνο,  επιτέθηκαν σήμερα τα ξημερώματα της Κυριακής οπαδοί του ολυμπιακού με πέτρες, μολόροφ, καπνογόνα κλπ κλπ στο Μενίδι την στιγμή που ειχε κόψει ταχύτητα το τρένο. Το τρένο άρπαξε πολλές πέτρες και άλλα που πέταξαν οι του οσφπ, μέχρι που κάποιοι μέσα απο το τρένο στράβηξαν το μοχλό εκτάκτης ανάγκης για να σταματήσει το τρένο όπως και έγινε. Αλλά οι πόρτες ήταν κλειστές, και μόνο απο μπροστά και έπειτα και από πίσω (δηλαδή μόνο 1 πόρτα αρχικά και από 2 πόρτες έπειτα) άνοιξε πορτα και άρχισαν να βγαίνουν ΠΑΟΚτσήδες που ήρθαν σε άμμεση επαφή με αντίπαλους με αποτέλεσμα τραυματισμούς και από τις 2 πλευρές , όσους γαύρους πρόλαβαν (γιατί οι άλλοι την είχαν κοπανήσει) τους έκαναν να συνειδητοποιήσουν πως όταν πας να κάνεις κάτι τέτοιο που έκαναν αυτοί, να βάζεις και την άσχημη. Φαίνεται ήταν τόσο σίγουροι.... Αλλά δεν θα αναλύσουμε ποιος έκανε τι και παραπάνω από τον άλλο, γιατί οι γαύροι ήδη εκμεταελύτηκαν ξένα άρθρα (ΠΑΟΚτσηδικα) και έφεραν άρθρο στα μέτρα τους, αν και όσο και να προσπαθούσαν φαινόταν ποιος έλεγε τι, αλλά δε θέλω να μπω καν σε αυτή τη διαδικασία του <<εμείς τους κάναμε>>  κλπ. Μένω στο ότι έγινε μια μανούρα μέσα στην Αττική με στημένο πέσιμο, φάγανε τα μούτρα τους (ειδικότερα κάποιοι από αυτους), και αν όλα αυτά οφείλονται στην αστυνομία , δηλαδή το ότι γι'αυτό την κοπανήσανε, τότε είναι κορόιδα, θα έπρεπε να είχαν προβλέψει και αυτό.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ