Με έβαλε σε σκέψεις αυτά που είπε μετά τον αγώνα ο Ivic. στη συνέντευξη τύπου. Αυτά που είπε ήταν τρομερά αν σκεφτείς το τελικό “ή εγώ ή αυτοί” που είπε ότι έχει να συζητήσει με τον πρόεδρο της ομάδος το Σαββίδη σχετικά με το θέμα αυτό.

Ο Ivic με λίγα λόγια είπε πως "στο 1ο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, βάλαμε 2 γκολ και μπορούσαμε σίγουρα άλλα 2 γκολ. Στο 2ο ημίχρονο δυστυχώς κάποιοι παίκτες έκαναν κάποια λάθη που δε γίνονται. Τώρα έχω να μιλήσω με τον πρόεδρο, να του παρουσιάσω κάτι, αυτό που πιστεύω, και ή θα φύγω εγώ ή κάποιοι άλλοι. Γιατί από αυτά που έγιναν σήμερα, αν τα δείτε και σεις,,, κοιταχτε λίγο τις φάσεις των γκολ. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. Το λάθος είναι δικό μου γιατί στην αρχή έχω κάνει κάποια πράγματα σήμερα στο παιχνίδι. Τώρα να δούμε πάλι πως θα εξελιχθεί που έχω αύριο να μιλήσω."

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι άλλαξε, απάντησε ο Ivic πως "άλλαξαν κάποιοι παίκτες."  Σε άλλη ερώτηση απάντησε πως “δε λέω πως δε μπορούν, αλλά πως ίσως δε θέλουν”.

Και τώρα ρε συ Ivic εμάς μας βάζεις σε σκέψεις γιατί μας μπέρδεψες. Το αυτονόητο που αυτό καταλαβαίνουν όλοι είναι πως κάτι γίνεται επίτηδες. Για τι λόγο όμως; για στοιχηματικούς λόγους; γιατί μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το στοίχημα εκτός των άλλων, που ποιος ξέρει τι απόδοση θα έδινε στην ήττα του ΠΑΟΚ ειδικά με τέτοια ανατροπή. Αλλά δεν είναι μόνο το στοίχημα αφού το μυαλό μας θα πάει και στις “κλίκες” μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ , και αυτό ειναι κάτι το οποίο θα πρέπει να ξέρουμε εμείς.

Και σήμερα παντού ακούς όχι για τα 4 γκολ που φάγαμε μέσα στην τούμπα, αλλά για την δηλωση που έκανε ο Ivic σχετικά με τα παραπάνω που είναι όντως πολύ σοβαρά, απ’όποια μεριά και αν τα δεις, ειτε πρόκειται για στοιχήματα είτε πρόκειται για άλλα πράγματα. Αλλά ο καθένας πλέον μπορεί να βάλει ότι θέλει μέσα στο μυαλο του. Ο Ιβάν Σαββίδης σήμερα είπε πως δεν θα ξαναπατήσει στην Τούμπα. Το κλίμα είναι άσχημο, και κάπως πρέπει να φτιάξει. Να δούμε τι θα δουμε στις επόμενες ημέρες. 

Και κάτι άλλο που ακούσαμε σήμερα και μπορούμε να το συνδιάσουμε, είναι η περίπτωση του Τζαβέλλα που πήρε "υποβιβασμό" και από την 1η ομάδα πήγε στην 2η ομάδα. Μήπως έχει κάποια σχέση όλο αυτό με τον υποβιβασμό του Τζαβέλλα αλλά και κάνοντας τον Σαββίδη να πει αυτά τα λόγια, δηλαδή "δεν ξαναπατάω στην Τούμπα". Όλα αυτά μπορούν να κολλήσουν μεταξύ τους. Αρκεί να υπάρχει λίγη φαντασία. Και απο φαντασία άλλο τίποτα πλέον.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ