Κουφάθηκα όταν είχα σχολάσει από τη δουλειά μου,

και κοιτώντας στο κουτί της πολυκατοικίας που βάζουνε τα γράμματα (ταχυδρομικά) είδα αυτά που θα σας δείξω. Πρόκειται για μια αίτηση. Η ετήσια συνδρομή είναι 60 €. Τσάμπα πράμα. Έπειτα μέσα σε 45 μέρες θα μου στείλουν και κάρτα μέλους. ( Θα έχω και κάρτα ,,, ωραία! ) Αλλά θα έχω και προνόμια ε; μην ξεχνιόμαστε!  

θα έχω δικαίωμα ψήφου και εκλογής για τις θέσεις του 15μελους Δ.Σ του Ο.ολυμπιακού Σ.υνδέσμου Φ.ιλάθλων Π.ειραιώς.

Δικαίωμα ψήφου και εκλογής των 2/3 9μελων Δ.Σ των ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς.  

Ονομαστική κάρτα. (ουαου! Θα την κάνω και μόστρα. Πουλμουρ, ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ σύνθετη λέξη που προέρχεται από το πουλάωμούρη κι’έτσι)

Είναι και άλλα πολλά που θα έχω, (που να τα γράφεις όλα,,,) αλλά μερικά από αυτά είναι γαμώ τα προνόμια λέμε όπως το ότι θα έχω πρόσβαση σε σελίδα μελών του www.olympiacos.org , αλλά και δικό μου e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Τι  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   και μαλακίες τώρα,,, τι να λέμε!

Εμένα όμως αυτοί οι μ....ες που με βρήκαν; Ποιος τους την κάρφωσε ότι είμαι κρυφοgay? Ρε τι θα δούμε ακόμα.

 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ