ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΘΡΑ

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης είχε συνομιλία με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA και πήραν σημαντικές αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων η επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά επειδή δεν υπάρχει ΚΕΔ, δύσκολο να ισχύσει από το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Μια συνέντευξη του Άγγελου Αναστασιάδη, από το sentragoal.g , και αυτό μετά τα γεγονότα με τον Τούντορ, που τελικά ο Σαββίδης  "μίλησε" - "αποφάνθηκε" και είπε: Ο Τούντορ θα μείνει. Βέβαια,,, εσύ είσαι ο ΠΑΟΚ. Κάποιες φορές δεν έχω λόγια. Και αυτό σίγουρα δεν συμβαίνει μόνο με εμένα αυτό. Να βρίσεις; Πως πρέπει να αντιδράσεις όταν κάποιος πάει κόντρα στον κόσμο του ΠΑΟΚ νταιλίδικα; Με τον ίδιο τρόπο; Τέλος πάντων, θα το συζητήσουμε σε κάποια άλλη φάση αυτό, ας δούμε τώρα τι είπε ο Αναστασιάδης.  

 "Αν και πέρασαν μόνο λίγες ώρες από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε, πολλά γράφτηκαν ήδη για το κατά πόσο είναι ευνοϊκή η σημερινή κλήρωση των play off, για την ομάδα μας... 

"Η ιδέα της δημιουργίας ενός συνδέσμου υπήρχε από καιρό στο μυαλό όλων όσων κατοικούμε στο νησί της Λέσβου και πιστεύουμε στο μεγαλείο που λέγεται ΠΑΟΚ.

Ένα άρθρο αναγνώστη:

"Πιστός στο οπαδικό του καθήκον, ο λαός του ΠΑΟΚ βρέθηκε και στο Βιγιαρεάλ για τον αγώνα της ομάδας μας με το ισπανικό χωριό. Περίπου 1000 ΠΑΟΚτσήδες κατέφτασαν στη γειτονική Βαλένθια αεροπορικώς αλλά κυρίως οδικώς, με οδικές εκδρομές συνδέσμων από Θεσσαλονίκη και επαρχία, διασχίζοντας την ευρωπαική Μεσόγειο από άκρη σε άκρη μέσω Ιταλίας από το λιμάνι της Ανκόνα.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ