"Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και έτσι η ρεβάνς Κυπέλλου θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα.

 Ούτε η χθεσινή... αθώωση της ΑΕΚ, ούτε το βίντεο που προσκόμισε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. , Νόντας Παπαεπαμεινόντας και έδειχνε τις ξεκάθαρες ευθύνες των αστυνομικών με την αλόγιστη χρήση χημικών στον Βόλο, μπόρεσαν να αλλάξουν τα δεδομένα για την τιμωρία του Π.Α.Ο.Κ., όπως είχε προκύψει από την εκδίκαση στην Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague την περασμένη Τρίτη (25/1). 

Η δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και παραμένει σε ισχύ η τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 80.000 ευρώ. Η απόφαση ήταν ομόφωνη από τα τέσσερα μέλη της επιτροπής και αυτό που πραγματικά προκαλεί εντύπωση ότι η απόφαση βγήκε σε περίπου μία ώρα μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας. Προφανώς, υπήρχε ήδη αρνητικό κλίμα για τον "Δικέφαλο".

Στην πράξη ο Π.Α.Ο.Κ. καλείται να παίξει χωρίς κόσμο τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει ότι χάνει έσοδα της τάξης των 800.000 ευρώ. Ο κόσμος του "Δικέφαλου", οργανωμένος ή μη, έχει στείλει το μήνυμα ότι θα δώσει βροντερό παρών έξω από την Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη (2/2) και αυτό που απαιτείται είναι ψυχραιμία και καλός συντονισμός, προκειμένου η οργή και η αγανάκτηση του λαού του Π.Α.Ο.Κ.  να μετουσιωθεί σε θετική ενέργεια που θα ωθήσει τον Χάβο και τους παίκτες του στην πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΗΠΕΔΟ!

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ