Τροποποίηση 17-12-2015 (12 χρόνια μετά, σχεδόν 13, ο τίτλος έπρεπε να γράφει σήμερα "ποιοι ήμασταν" . Δεν είμαστε πλέον αυτοί.

Κατ'αρχήν ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας που σκοπό έχει την ενημέρωση του Αθηναίου/Πειραιώτη ΠΑΟΚτση, αλλά και του ΚΑΘΕ ΠΑΟΚτση στον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα όπως έχει αποδειχτεί μέχρι τώρα.

Πλέον η ιστοσελίδα είναι ιδιωτική δεδομένου ότι ασχολείται μόνο ένα άτομο με αυτήν, με κάποια άρθρα από διάφορους άλλους ΠΑΟΚτσήδες, αλλά στην πλειοψηφία δικά μου. Εννοείται ότι ακούμε οποιαδήποτε ΠΑΟΚτσήδικη φωνή, οπότε ο καθένας μπορεί να στείλει το άρθρο του να περαστεί. Έτσι φτάνουμε να πούμε, όχι ποιοι είμαστε, αλλά ποιος είμαι. Η ιστοσελίδα αυτή δεν χρηματίζεται από πουθενά, και όποιο κόστος της επιβαρύνει εμένα και μόνο. Τα παρακάτω είναι γραμμένα πριν πολλά χρόνια, όταν είχε πρωτοφτιαχτεί η ιστοσελίδα:

Το όνομα μου είναι Σάκης (με ψευδώνυμο στο Ιντερνετ eloy) και είμαι γέννημα θρέμμα ΝικαιοΚορυδαλλιώτης, δηλαδή,,,  Πειραιώτης. Πριν ένα χρόνο από σήμερα 2-10-2003 περίπου είχα την ιδέα για την πραγματοποίηση ενός site αλλά όχι σε geocities κ.λ.π. αλλά σε κάτι που να αρμόζει το όνομα. Τι καλύτερο όνομα από το paok-athens.gr?  Όπως είπα παραπάνω για την ενημέρωση και ΟΧΙ μόνο στους Αθηναίους ΠΑΟΚτσηδες, που μέχρι τώρα έχει βοηθήσει πραγματικά πολύ κόσμο σχετικά με τους συνδέσμους του Π.Α.Ο.Κ. στην Αθήνα, στην ενημέρωση του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ., αλλά; Και ότι έχουμε μια φωνή που ακούγεται. Αυτή λοιπόν την ιδέα τη συζήτησα με ένα φίλο ΠΑΟΚτση που είναι από το Γέρακα Αττικής, το Δημήτρη (devil). Πιστέψαμε πολύ σε αυτή την ιδέα ο Δημήτρης κι'εγώ, τόσο πολύ που την κάναμε πραγματικότητα και ας μας δυσκόλεψε, μια και ο χρόνος μας ήταν περιορισμένος, αλλά και η δουλειά μας δεν έχει να κάνει με webmaster. Εγώ δεν ξέρω καν αγγλικά. Αλλά άμα είσαι Π.Α.Ο.Κ. , όλα θα τα καταφέρεις για αυτή την ομάδα που είναι πιστεύω, είναι ιδέα. Φυσικά η ομάδα του paok-athens.gr δεν αρκείται σε αυτά τα 2 άτομα. Αλλά πριν πούμε για τα λοιπά άτομα ας μιλήσουμε λίγο ακόμα περί Π.Α.Ο.Κ. και internet. Τυχαίνει να είμαι και ένας από τους συντελεστές του www.paokworld.com που είναι αδελφό site και όχι μόνο. Υπάρχουν και εδώ κοινοί συντελεστές. Φυσικά το κάθε site έχει τη δικιά του δουλειά, το δικό του σκοπό, και φυσικά ΠΟΤΕ δε θα πήγαινε «κόντρα» το ένα site με το άλλο όπως έχουμε δει σε άλλες περιπτώσεις με μεγάλη μου λύπη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Γιώργο από την Αθήνα για κάποια λογότυπα που μας έφτιαξε.

Επίσης το Lue που σπουδάζει Ουαλία και είναι επίσης συντελεστής του paokworld.com.

Τον Κώστα από τις δυτικές συνοικίες Θεσσαλονίκης για τα κείμενα των δυτικών συνοικιών που μας έχει δώσει.

Το Γιάννη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. που είναι ο webmaster μας στο paokworld.com.

 Σίγουρα έχω ξεχάσει και κάποιους άλλους που έχουν γράψει μέσα στην ιστοσελίδα αυτή, και λογικό είναι.

Αυτόν που δε θα μπορούσα να ξεχάσω και άφησα τελευταίο είναι ο ΕΠΙΣΗΣ συντελεστής του paokworld.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.που κατοικεί στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και έχει βοηθήσει το paok-athens.gr Μόνο να κάτσεις να βρεις όλους τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο νομίζω είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, και όπως είπα παραπάνω: Υπάρχει και ο χρόνος που δεν περισσεύει.

Το site είναι επί πληρωμή που φυσικά όλοι εμείς οι συντελεστές δεν δουλεύουμε αυτό επί πληρωμή, αλλά δεν πρόκειται να κλείσει για κανένα λόγο μια και μέχρι τώρα έχουμε δει πόσο σημαντικό είναι και πόσο έχει βοηθήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από την Αθήνα αλλά και από τη Θεσσαλονίκη μια και ακόμα και η ιστοσελίδα της ΠΑΕ μας είχε «διαφημίσει» και προσωπικά έχω δεχτεί πάνω από 200 τηλεφωνήματα από Θεσσαλονίκη (εκτός από τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματα ακόμα και επωνύμου Παοκτσή, παίχτη του ΠΑΟΚ) που πήρανε τηλέφωνο την ΠΑΕ και αυτή έδωσε το τηλέφωνο εκτός του Πανελληνίου Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών και το δικό μας.

Να ξέρετε πάντως ότι προσωπικά ότι γράφω μέσα άσχετα αν πονάει κάποιες φορές είναι αλήθεια μια και δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απλός οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. που βρίσκομαι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του Π.Α.Ο.Κ. και έτσι μπορώ να έχω άμεση γνώμη όχι π.χ. για το πως έπαιξε ο ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα και για το τι έγινε στο τάδε μέρος, στον τάδε αγώνα.

Σαν ομάδα του paok-athens.gr σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει μέχρι τώρα. Να ξέρετε ότι το έργο που έχουμε αναλάβει δεν πρόκειται να το παρατήσουμε και θα ενημερώνουμε ΠΑΝΤΑ τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. (π.χ. όπως πριν μερικές μέρες για την εκδρομή στον Πύργο) για εκδρομές, πορείες κ.λ.π.

Επίσης και ο «ανταποκριτής» μας από τη Θεσσαλονίκη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.θα συνεχίσει ΚΑΙ αυτός να βοηθάει το έργο από τη δική του πλευρά με το δικό του τρόπο.

Υ.Γ.   Σε κάποια άλλη σελίδα θα σας εξηγήσω τη σχέση μεταξύ των 2 ιστοσελίδων, δηλαδή του paok-athens.gr & paokworld.com .

Μέχρι τότε ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας, και την προσφορά σας στην ιστοσελίδα μας μια και δεν υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες του ΠΑΟΚ αφού το ίντερνετ δυστυχώς δεν το γνωρίζουν ακόμα στην Ελλάδα στην πλειοψηφία.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ