Το παρακάτω είναι γραμμένο Τετάρτη, 14 Μαΐου 2003. 

Μα καλά δεν ντρεπόμαστε λιγάκι; Αν είναι δυνατόν η Αθήνα πάλι να πάρει 100 εισιτήρια! 

 Ξεφτίλα! Τα λόγια είναι περιττά. Νομίζω πως όλοι έχουνε δει ποιος τρέχει πάντα στον ΠΑΟΚ άσχετα με το που παίζει και με ποιον και σε τι βαθμολογική κατάσταση είναι. Τώρα λοιπόν ο κάθε «ξεχασμένος» ΠΑΟΚτσης όπως είχα ξαναπεί, θυμήθηκε ότι κάπου υπάρχει και ένας ΠΑΟΚ για να πάει. Βλέπεις τώρα…. Τελικός κυπέλλου! Για ένα τελικό κυπέλλου είναι μόνο; Δηλαδή αξίζει αυτά τα άτομα να πάρουν εισιτήρια και δεν αξίζει να τα πάρουν άτομα που είναι πάντα στο πλευρό του ΠΑΟΚ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Μαλώνουν μακεδόνες και θύρα 4 ποιος θα πάρει παραπάνω εισιτήρια. Που ήταν στα προηγούμενα ματς όλοι αυτοί; Ούτε στην τηλεόραση δεν έβλεπαν το παιχνίδι. ΝΤΡΟΠΗ! Ο κόσμος που πήγε να δει τον Π.Α.Ο.Κ. στη Νίκαια με την Προοδευτική, στην ίδια περιοχή με τον Ιωνικό, κοντά εκεί δίπλα πρόσφατα με το Αιγάλεω, λίγο πιο παλιά στην Καλλιθέα, στον Ακράτητο, με τον Ηρακλή στη Ν. Ευκαρπία και στην Τούμπα , με τον Αρη Χαρίλαου και Τούμπα, με την Ξάνθη επίσης και στην Ξάνθη, ακόμα και τιμωρημένοι στην Καβάλα με τα Γιάννινα, ή και με τον Άρη στα Τρίκαλα, και δεν ξέρω πόσους αγώνες να θυμηθώ ακόμα. ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ αποδείχτηκε ότι ήμασταν οι μόνοι που πήγαμε ΠΑΝΤΟΥ, που ακόμα και το διπλό που μας έκανε η Καλλιθέα στην Τούμπα δεν πτόησε κόσμο της Αθήνας και ακολούθησε τον Π.Α.Ο.Κ. στην Κρήτη. Και σας ρωτάω με όλη μου την αγανάκτηση: Ποιοι είναι αυτοί οι 9.000 Π.Α.Ο.Κ.τσήδες που μας στερούν εμάς εισιτήρια για τον τελικό; Που ήταν αυτοί σε όλα αυτά τα παιχνίδια του Π.Α.Ο.Κ. ; 

Υπάρχει μέσα στο κέντρο της Αθήνας ένα «σπίτι» του ΠΑΟΚ και  μια ζωή το ρίχνετε. Και αυτό το σπίτι σας έχει φιλοξενήσει πολλές φορές και όχι μόνο. ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΦΕΤΟΣ (ΑΝ ΠΗΓΑΝ) ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ. 

ΟΠΟΤΕ; Μπορείτε να δείτε τον τελικό και έτσι: http://sports.phantis.com/soccer/games/TV_schedules.html 

Το παρακάτω είναι γραμμένο Πέμπτη, 15 Μαΐου 2003, και ώρα 9:02:13 μμ

Χθες Τετάρτη που μάθαμε ότι τελικά τα εισιτήρια για την Αθήνα θα ήταν ΜΟΝΟ 100, ξεκίνησε μια ομάδα 4-5 ατόμων για την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Τελικά το ταξίδι των αδελφών μας είχε αποτέλεσμα ευτυχώς. Τα παραπέρα; Στην Τούμπα με τον Αρη με «αγάπη»!

Υ.Γ. Καλό είναι να μη φτάνουν τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις. Η Αθήνα τα χρειαζόταν αυτά τα εισιτήρια, και μάλλον χρειάζεται κι’άλλα. Ας αρκεστούμε σε αυτά λοιπόν! Απλά ας αναρωτηθούν κάποιοι κάποια πράματα. Πραγματικά, αν ήμουν ένας από τα άτομα  αυτά που πάνε σε ένα τελικό, ΔΕ ΘΑ δεχόμουν να στερήσω το μαγικό χαρτάκι όπως κατάντησε από έναν άλλον που του πρέπει. Θυμάμαι με τον Ολυμπιακό στο 1-1 κάποιο άτομο έχει πει το εξής: Προκειμένου να μείνει αυτό το άτομο έξω που ήρθε (όχι για μένα, είχα εισιτήριο, για κάποιον άλλον) από του διαόλου τη μάνα, δε θα πάω εγώ! Ευτυχώς τελικά μπόρεσαν και μπήκαν και οι 2, που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και 50 να μην είχαν εισιτήριο πάλι θα έμπαιναν. ¶ντε τώρα να σηκώσουμε  το Κύπελλο. Δε θα ανεχόμουν να έβλεπα μέσα στην Τούμπα να σηκώσει άλλη ομάδα το Κύπελλο!

 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ