13 χρόνια κλείσαμε από τότε που ανέβηκε το paok-athens.gr. Καταρχάς να πω πως ευχαριστούμε για την επισκεψημότητα που είχαμε τόσα χρόνια, που αρκετά από αυτά ήταν σχεδόν ανενεργό και έμενε μόνο για λόγους αρχείου. Φυσικά

τώρα στη νέα του μορφή με την νέα αναβάθμιση η ιστοσελίδα ανανεώνεται κανονικά και όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και σε άλλα άρθρα όπως αυτά που έρχονται στην συνέχεια του χρόνου. Είναι ήδη κανονισμένο δηλαδή να μπουν κάποια πράγματα τα οποία έπρεπε να μπουν παλαιότερα, αλλά επειδή είναι διαχρονικά, όχι μόνο ποτέ δεν είναι αργά όπως λένε για πολλά πράγματα, αλλά απεναντίας κάποια πράγματα από αυτά που θα γραφτούν (γράφονται ήδη, αλλά είναι πολλές οι πληροφορίες που παίρνουμε και θέλει καιρό ακόμα και για την σύνταξη τους), θα πρέπει κάθε χρόνο να τα θυμόμαστε. Έτσι, θέλω να ξέρετε πως αυτό που άρχισε το paok-athens.gr πριν 13 χρόνια με αυτό το όνομα (γιατί όπως έχουμε ξαναπεί προϋπήρχε αλλά όχι με το domain name αυτό) θα το συνεχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φυσικά επειδή έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο, όπως οι μετακινήσεις οπαδών π.χ., αλλά εκτός αυτού  έχουμε μεγαλώσει και εμείς, τότε υπήρχαν άρθρα που έγραφαν καθαρά και ξάστερα με το τι γινόταν στο κάθε γήπεδο αφού ήμασταν κάθε Κυριακή σε οποιοδήποτε γήπεδο, και μπορούσαμε από πρώτο χέρι να ξέρουμε τι πραγματικά έχει συμβεί και τι όχι. Έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν, πως δεν είμαστε δημοσιογράφοι (απεναντίας), είμαστε ΟΠΑΔΟΙ επομένως τον ΠΑΟΚ τον βλέπουμε αλλιώς από κάποιους άλλους, και τα λεγόμενα "γραπτά" έγιναν από πραγματικά γεγονότα, και όχι από φήμες κλπ. Είναι πολύ πολύ απλό: Ήμασταν εκεί, ξέραμε.

Εγώ πάντως σαν ιδρυτής της ιστοσελίδας αυτής έχω να σας πω ένα ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια επισκεψημότητας. και μπορώ να υποσχεθώ πως θα κάνω σε προσωπικό επίπεδο ότι περνάει από το χέρι μου να μη χαθεί αφενός αυτή η φωνή από την Αττική, και να θυμίσω αλλά και να μάθω κάποια πράγματα στους νεότερους, τα οποία δεν ξέρουν (λογικό είναι) λόγω ηλικίας. Και τότε θα έχουν έναν ακόμα λόγο να ξέρουν πως,,,, σωστά έγιναν ΠΑΟΚ !

Ευχαριστώ,

Σάκης :  sakisATpaok-athensDOTgr

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ