ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Π.Α.Ο.Κ. ΑΘΗΝΩΝ Και τώρα βλέπουμε τη διαφορά που υπάρχει συγκριτικά με πριν ΑΝ ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών είχε κτίριο.

ΑΝ υπήρχε οργάνωση όπως παλιά. ΑΝ μαζεύονταν 200-300 άτομα (που σε τέτοιο παιχνίδι βαθμολογική αξίας στάνταρ θα είχε τόσο κόσμο από την Αθήνα τουλάχιστον) και πήγαιναν προς τη λεωφόρο ποιος θα τους σταματούσε; Η αστυνομία; Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να διώξει καμιά 300αρια άτομα. Εκτός αυτού, θα ήταν πολύς ο κόσμος που θα ερχόταν από Θεσσαλονίκη με τρένο και από την προηγούμενη μέρα, ή καλύτερα από το προηγούμενο βράδυ που θα έμενε στο σύνδεσμο. Έτσι την Κυριακή μαζεμένα άτομα θα ήταν καμιά 500αρια. Ποιος θα εμπόδιζε 400-500 άτομα να πάνε στο γήπεδο να δουν τον αγώνα; Και που θα τους έστελνε ΑΝ ΔΕ τους άφηνε να πάνε γήπεδο; Βλέπουμε πως ο Πανελλήνιος Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών είναι αναγκαίος, και όχι μόνο για τους Αθηναίους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. αλλά και για τους Θεσσαλονικείς ΠΑΟΚτσήδες που θα έβρισκαν στέγη να μείνουν αν κατέβαιναν Αθήνα. Αν θυμηθούμε πέρσι στη λεωφόρο στο 1-2, πάλι έγινε πουστιά στη Θεσσαλονίκη και τους έστησαν τα λεωφορεία και κατέβηκαν μόνο 30 περίπου άτομα με τρένο, αλλά τότε υπήρχε ο σύνδεσμος και παρόλο που πριν 4 μέρες παίζαμε στην Ολλανδία με την Αιντχοβεν και πολλοί καθυστέρησαν (Αθηναίοι ΠΑΟΚτσήδες ) να έρθουν, ήρθαν κατευθείαν στο σύνδεσμο από Ολλανδία που από εκεί ξεκινήσαμε περίπου 100 άτομα για τη λεωφόρο. Παλαιότερα είχα κάνει κάποια παράπονα σχετικά με τη Θεσσαλονίκη και τους συνδέσμους τους ειδικά στην περίπτωση του τελικού με τη μοιρασιά εισιτηρίων και προσωπικά είχα πει ότι ΑΝ κλείσουμε που θα πηγαίνουν οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. ; Να που βγήκα αληθινός! Με λίγα λόγια θα σας δώσω το παρακάτω να διαβάσετε που είναι από πρόπερσι, και πέστε μου μόνοι σας αν είμαι λάθος. Και σας ξανάλεω: ΒΓΗΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ! Αυτό είναι έπειτα από τον τελικό το 2001. Υ.Γ. Οι σχέσεις αυτές έχουν αλλάξει, αλλά δεν παύει να βγαίνω αληθινός.

Αυτά όταν πήγαμε στη Φιλαδέλφεια και περάσαμε δίπλα από τη σκεπαστή χωρίς συνοδεία, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να μας κοιτάνε χωρίς να μας πειράζουν!

 Τα παραπάνω είναι από τον αγώνα με την ΑΕΚ μια εβδομάδα μετά τον τελικό και λένε τα παρακάτω που βγαίνω αληθής!!! ΑΝ προσέξετε καλά κάπου γράφω ... «Αν δε το ξέρετε, μόλις μας διώχνουν ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ το σύνδεσμο, και όπως πάντα θα ψάχνουμε να βρούμε κτίριο που να μας δεχτεί. Τελικά για να καταλάβουμε… .........Όταν ξανακατέβαιτε Αθήνα χωρίς να σας πάρουν συνοδεία από τα διόδια αν είμαστε κλειστοί εμείς που θα πάτε φίλοι του ΠΑΟΚ θες/νίκης?»

Και τώρα βλέπουμε πόσο αληθινός βγήκα σε όλα αυτά που είχα πει σε σχέση με τον Πανελλήνιο σύνδεσμο Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών. Βλέπουμε το πόσο αναγκαίος είναι αυτός ο σύνδεσμος του Π.Α.Ο.Κ. στην Αθήνα που λειτουργεί διαφορετικά από τους άλλους της Αθήνας. Θα κλείσω με μια ερώτηση: ΑΝ ήταν ανοιχτός στεγασμένος ο Πανελλήνιος υπήρχε περίπτωση να μην έχει οργανωμένους οπαδούς ο Π.Α.Ο.Κ. μέσα στο οποιοδήποτε γήπεδο;;;;;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από τότε που έμεινε χωρίς στέγη ο Πανελλήνιος σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών προσφέρθηκαν πολλοί σύνδεσμοι της θες/νίκης να βοηθήσουν είτε χρηματικά, είτε με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσε ο καθένας. Το θέμα είναι ότι δεν πέρασε σε κανέναν σύνδεσμο αδιάφορο το κλείσιμο του Πανελληνίου, ειδικότερα στα παλαιότερα άτομα, σε αυτά που τον είχαν ζήσει, και τον είχαν νιώσει σαν σπίτι τους.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ