Όλα στον Π.Α.Ο.Κ. είναι μια γοητεία. Μια γοητεία που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς που δεν είναι Π.Α.Ο.Κ.

Εισαγωγή,

τόοοοοοοοοοοοοτε!!!!

Και άρχισαν οι απειλές! Και σήμερα (Νοέμβριος 2004) 1 χρόνο και 11 μήνες μετά, το site όχι μόνο υπάρχει, αλλά είναι ένα από τα ενεργά site του Π.Α.Ο.Κ. με πολλούς αναγνώστες. 

Σε κάποια άτομα της ενεργούς ομάδος του paok-athens.gr άρχισαν οι απειλές. Και συγκεκριμένα σε εμένα (webmaster του paok-athens.gr) Και τηλεφωνικές, αλλά και με το παραπάνω κουτάκι της επικοινωνίας, που γράφουν και απειλούν χωρίς να αφήνουν εννοείται e-mail ή οτιδήποτε στοιχεία. Τόσα χρόνια δεν υπήρχε κάποιο site της Αθήνας που να το αποδεικνύει με το domain name. Πληρώσαμε, πήραμε το χώρο, πήραμε το όνομα, και αρχίσαμε τη δουλειά μας. Ούτε geocities.com/paok_athens κ.λ.π. , ούτε τίποτα. Κατευθείαν paok-athens.gr. Αυτό όμως όπως φάνηκε ενόχλησε πολλούς οπαδούς,  ειδικά του Ολυμπιακού μια και το ένα ενεργό μέλος του paok-athens.gr είναι Πειραιώτης, όπου έλαβε ανώνυμα τηλεφωνήματα απειλητικά και λαμβάνει συνέχεια, και όπως σας είπα το paok-athens.gr και σε μηνύματα από το κουτί επικοινωνίας. Σκοπός τους είναι να κλείσει αυτό το site. Από αυτό το site (το ξέρω προσωπικά) ενημερώθηκε πολύς κόσμος για το σύνδεσμο της Αθήνας που ξανάνοιξε, και επειδή ήμουν παρών στο σύνδεσμο και από ερωτήσεις άκουγα τις απαντήσεις για το που έμαθαν για τον σύνδεσμο, μπορώ να πω ότι από τα 3 μπλοκ με 4 που πουλήθηκαν (150-200 εισιτήρια) ένα 70% το είχε μάθει από το site αυτό, 'η από τις εφημερίδες που έκανε ανακοίνωση επίσης το site αυτό .Στο site αυτό επειδή φοβηθήκαμε (με τέτοιες απειλές λογικό ήταν) δεν πρόκειται να συνεχίσει όπως πήγαινε η πορεία του, αλλά ακόμα παραπάνω! Το site είναι ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ δε φοβάται τίποτα ποτέ! Ούτε τους πισώπλατα μαχαιροβγάλτες. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι : Όσο μας φοβερίζουν, τόσο δύναμη μας δίνουν για να συνεχίσουμε. Απ'οτι καταλάβαμε οι οπαδοί του Ολυμπιακού οι συγκεκριμένοι που έκαναν αυτά εδώ και κάτι μέρες σερί δε τους αρέσει να βλέπουν την πραγματικότητα. Και ποια είναι αυτή; Ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. στην Αθήνα. Εμείς συνεχίζουμε, και.....  δε φοβόμαστε ΚΑΝΕΝΑΝ!


Οι τρεις κατά σειρά ίδρυσης σύνδεσμοι του Π.Α.Ο.Κ. στην Αθήνα.

1. Πανελλήνιος σύνδεσμος φίλων Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών. Ενσωματώθηκε μαζί του και η "Λέσχη Αθηνών", σε ένα πραγματικά όμορφο αλλά και μεγάλο χώρο.

2. Λέσχη Αθηνών  (έχει κλείσει πλέον)

3. Θύρα 4 Δυτικής Αττικής (Χωρίς καταστατικό Συνδέσμου) (έχει κλείσει πλέον)


Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών, και η ύπαρξη του site αυτού.

 Τα παρακάτω έχουν γραφτεί το 2004. ( Ύπαρξη και domain name paok-athens.gr )

Ας αρχίσουμε με το όνομα του site (domain name). Το paok είναι αυτονόητο και δε χρειάζεται εξήγηση. Το athens μας δείχνει από πού είναι φτιαγμένο το site, ότι εξυπηρετεί πολύ τον οπαδικό κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. στην Αθήνα που χρειαζόταν ένα τέτοιο site μια και έχει τόσες χιλιάδες κόσμο ο Π.Α.Ο.Κ. στο νομό Αττικής αν σκεφτεί κανείς ότι σε αυτό το νομό υπάρχουν περίπου 700.000 μακεδόνες που ζουν μόνιμα, και τους πόσες χιλιάδες Π.Α.Ο.Κ.τσήδες που είναι Π.Α.Ο.Κ. έτσι απλά επειδή είναι Π.Α.Ο.Κ.! θα σκεφτεί κανείς,,,, σιγά ρε φίλε,,,, χιλιάδες!!! Και όμως,,, ναι! Χιλιάδες. Σε κάθε περιοχή του νομού Αττικής, σε κάθε περιοχή της Νοτίου Ελλάδος, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Δωδεκάνησα κ.λ.π. .Αλλά εκτός το paok και το athens, διαλέξαμε στο τέλος το gr και όχι το com ή κάποιο άλλο (net, org, κ.λ.π. ), γιατί νιώθουμε περισσότερο Έλληνες στο μέρος που γεννηθήκαμε μεγαλώσαμε και ζούμε, από αυτούς τους οπαδούς όλων των άλλων ομάδων που μας αποκαλούν «Βούλγαρους». Έτσι βγήκε το τελικό paok-athens.gr . Άλλος ένας λόγος της ύπαρξης της ιστοσελίδας αυτής είναι ακόμα και προς ενημέρωση που πραγματικά πολύς μα πάρα πολύς κόσμος είναι σε άγνοια σχετικά με τον κόσμο της Αθήνας για το πόσο κόσμο έχει ο Π.Α.Ο.Κ. στην Αθήνα, Αθήνα εννοώντας όλο το νομό Αττικής, δηλαδή όλες τις συνοικίες, δήμους κ.λ.π. , τον Πειραιά που δε μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο κόσμο έχει ο Π.Α.Ο.Κ. νομίζοντας ότι είναι ΜΟΝΟ γαυροκρατούμενος. 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ