Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο infoATPAOK-athensDOTgr για οποιοδήποτε λόγο θελήσετε,  

στο fotoΑΤpaok-athensDOTgr στην περίπτωση που θέλετε να στείλετε κάποια φωτογραφία που θέλετε να περάσει στο paok-athens.gr .  Σε περίπτωση που θέλετε να γράψετε κάποιο άρθρο στο site, μπορείτε να μας το στείλετε στο παραπάνω e-mail  το θέμα που έχετε και θέλετε να περαστεί, και θα περαστεί. Στην περίπτωση όμως που κάποιος θέλει να γράφει συχνά και το έχει κάνει ήδη κάποιες φορές (οπότε το γνωρίζουμε) και υπάρχει πλέον η εμπιστοσύνη, τότε μπορεί,  δεδομένου ότι είναι εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα φυσικά, να το ανεβάσουμε επίπεδο και από εγγεγραμμένο μέλος να γίνει συγγραφέας και να γράφει το άρθρο του κατευθείαν χωρίς εμάς μεσολαβητή. Φυσικά αυτό δεν θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη, και είναι λογικό. Γιατί ο καθένας θα μπορούσε να παρουσιαστεί όπως ήθελε, και πάντα ΠΑΟΚ άσχετα με το τι ήταν πραγματικά. Κάτι σαν  ,,,  "είμαι 2 μέτρα ψηλός ξανθός με γαλάζια μάτια"  που λέω και γω χαριτολογώντας, αλλά στην πραγματικότητα καμία σχέση. 

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας είναι ο πλέον εύκολος από ΕΔΩ όπου μπορείτε να μας γράψετε κατευθείαν. Στην ίδια φόρμα μπορείτε να μας γράψετε και το άρθρο σας αν θέλετε.


 Το paok-athens.gr σαν όνομα υπάρχει από τέλη του 2002 και ανέβηκε στο web με αυτό το όνομα το 2003 . Προηγουμένως υπήρχε σε άλλη σελίδα με άλλο όνομα. Οι σκέψεις για ένα μοναδικό domain name του ΠΑΟΚ Αθηνών, άρχισαν σε ένα ταξίδι του ΠΑΟΚ με το τρένο το 2002. Έτσι στα τέλη του 2002 κατοχυρώθηκε το όνομα.  Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, είχαμε εκατοντάδες επιθέσεις από κράκερς που μας χαλούσαν το site. Και άντε από την αρχή, μέχρι που αναγκαστήκαμε λόγω πολύ συχνού φαινομένου το backup έπειτα από κάθε άρθρο.  Έτσι γίνεται και σήμερα, αφού υπάρχουν άρθρα που είναι γραμμένα πάνω από 12 χρόνια. 

Φυσικά ακόμα δεν έχει ανέβει όλο το υλικό που μαζεύτηκε μέσα σε 15 περίπου χρόνια, και φυσικό είναι. Αλλά όσο περνάει ο καιρός, τόσο ανεβάζουμε παλαιά αρχεία και άρθρα, και θέλουμε και τη δική σας βοήθεια είτε για άρθρα, είτε για φωτογραφίες κλπ.

Είμαστε ΠΑΟΚ , προσπαθούσαμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε 

με την ιστοσελίδα αυτή.

Οτιδήποτε θέλετε να μας πείτε, επικοινωνήστε μαζί μας.

PAOK-ATHENS.GR

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ