Αρχίζει ο "εμφύλιος";;; (24-9-2004) , Είναι ντροπή, ενώ υπάρχουν τόσα προβλήματα διοίκησης να καθόμαστε και να μαλώνουμε μεταξύ μας, και να περνάνε τα προβλήματα στο ντουκου. Και να ήταν τίποτα σοβαροί λόγοι,,,  για "παρερμηνεύσεις" γίνονται παρεξηγήσεις.

 Και ξαφνικά "κάποιοι" άρχισαν να βγάζουν ανακοινώσεις και να κάνουν άλλα τέτοιου είδους κόλπα, γιατί μόνο από ανακοινώσεις  και ραδιόφωνα ξέρουν, και πολλοί από αυτούς Π.Α.Ο.Κ. είναι επειδή είναι Θεσσαλονικείς. Κάποιοι «μάγκες», απείλησαν με «απόκρυψη αριθμού» τον πρόεδρο του Πανελληνίου Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών. Αυτό και αν ήταν ΝΤΡΟΠΗ! Να σε απειλούν οι γαύροι-βαζελοι-χανούμια στο σύνδεσμο, να σε απειλουν και ΠΑΟΚτσηδες!  Όλα αυτά έπειτα από μια ανακοίνωση που έβγαλε ο Πανελλήνιος Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. , που ήταν ενάντια στην επίθεση που έγινε στην προπόνηση εναντίον των παιχτών και του Αναστασιάδη. Άλλος «μάγκας» από το ραδιόφωνο είπε: «Εγώ είμαι από τη Θύρα 4 Πανοράματος. Ποιος είναι αυτός ο Πανελλήνιος ; Όποιος ξαναπατήσει στην Τούμπα με φανέλα του Πανελληνίου θα φάει κλωτσιές.»  (προφανώς το άτομο δεν έχει καμία ιδέα περί Π.Α.Ο.Κ.  ιστορίας του και εκδρομών, ειδάλλως θα ήξερε έναν από τους αρχαιότερους συνδέσμους  του Π.Α.Ο.Κ. στην Ελλάδα, αλλά και το "σπίτι που φιλοξενεί" τους ΠΑΟΚτσηδες που κατεβαίνουν στα ματς της Αττικής.) . Αυτό είναι πραγματικά κάτι που θα ήθελα να δω! Μια και κάθε Κυριακή όπως και την επόμενη μετά τον πανιώνιο στην Τούμπα θα είμαι εννοείται, και με τη μπλούζα του συνδέσμου που ανήκω εδώ και 23 χρόνια. Του Πανελληνίου Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών. Αλήθεια…. Που ήταν τότε ο σύνδεσμος αμπαλαεα και θύρα 4 πανοράματος; Αν είχαν πατέρα θα έλεγα στα αρχίδια του πατέρα τους. Υποτίθεται ότι έθιξε τους συνδέσμους του Π.Α.Ο.Κ. η ανακοίνωση και πήρε το μέρος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., του προπονητή και γενικότερα της διοίκησης! εγώ θα σας δείξω από κάτω την ανακοίνωση του Πανελληνίου Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών, και βγάλτε μόνοι σας συμπέρασμα. Ένα είναι σίγουρο. Ότι μετά την ανακοίνωση των ΑΜΠΑΛΑΕΑ, όποιος από αυτούς φανεί στην Αθηνά, για να σας το πω λαϊκά, θα φάει πακέτο! Χρόνια φιλοξενούμε τον οποιοδήποτε Παοκτση που θα έρθει από τη Θεσσαλονίκη είτε από κάποιο άλλο μακρινό μέρος. Τέτοια ανταπόκριση  στη Θεσσαλονίκη είχαμε από ελάχιστους. Αλλά διαβάστε την ανακοίνωση πρώτα, και μετά συνεχίζουμε σε κάποια άλλα πράματα που συσχετίζονται.


   Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών

Μας συγχωρείτε αλλά νομίζετε ότι έχετε ΞΥΠΝΗΣΕΙ με αυτά που κάνετε; Κοιμάστε πιο βαθιά. Χάνετε το δάσος και το δέντρο.
Ποιο είναι το πρόβλημα; Φταίει η διοίκηση; ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Φταίει ο προπονητής; ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Μήπως όμως φταίμε κι’ εμείς; ΠΟΥ είναι ο λαός του Π.Α.Ο.Κ.; που είναι ο κόσμος - ο αγνός ΠΑΟΚτσής; Καταντήσατε φερέφωνα και εκφραστές μικρών απόψεων και ιδεών. Κάνατε τους ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ CLUB γνωριμιών και δημοσίων σχέσεων. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!! Πόσα χρόνια έχετε να κάνετε εκδρομή ΡΕ; Για ποιον Π.Α.Ο.Κ. μας μιλάτε λοιπόν; Για τον Π.Α.Ο.Κ. που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε ή τον Π.Α.Ο.Κ. έτσι όπως τον καταντήσατε; Ναι όντως είναι πρόβλημα η διοίκηση ο προπονητής. Και έπειτα; Κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας. Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι η μίζερη σκέψη και νοοτροπία που δυστυχώς επικρατεί και επικροτείται. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ;;; Επί χρόνια Βουλινού ακολουθήσαμε πρώτοι και συμβάλαμε πρώτοι στο διωγμό του. ΤΩΡΑ ΤΙ; Ξανά στο ίδιο έργο θεατές;
Να δούμε ποιους μετά; ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ; Τι είστε τελικά; Προπονητές; ΠΡΟΕΔΡΟΙ; ΛΑΟΣ; Εμείς λοιπόν στην Αθήνα πιστεύουμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ είναι μια πολιτική και οικονομική ιδεολογία. Από μικρά παιδιά εναντιωθήκαμε στο κατεστημένο με ΜΑΓΚΙΑ , ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ! ! ! εσείς τελικά επιλέξατε να ζείτε στο σκοτάδι, να μιλάτε στα ράδια και στις τηλεοράσεις και όχι με πράξεις. Στις πλάτες κάθε ΠΑΟΚτσή γίνατε δημόσια πρόσωπα και κατεστημένο στην ΠΟΛΗ. Και αν υπάρχει μια διαφορετική φωνή την απομονώνετε. ΖΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ. Εμείς δεν αλλάξαμε και δεν θα αλλάξουμε ποτέ! ! !
Υ.Γ. φυσικά δε θα τους βάλουμε όλους στην ίδια μοίρα.
Ο Νοών, νοείτω.


 Η παραπάνω είναι η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Σ. Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών. Νομίζω δεν βλέπουμε πουθενά να υποστηρίζει τον προπονητή όπως υποστηρίζουν «κάποιοι» η την διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. τη στιγμή που μας λέει: Φταίει η διοίκηση; ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Φταίει ο προπονητής; ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Ποιοι είναι οι «αγνοί» ΠΑΟΚτσήδες τελικά; Η θύρα 4 απ’ότι ξέρω έσβησε τα μέλη που πήραν διαρκείας. Βλέπεις μετά δε θα μπορούσαν να προσφέρουν στην «οργάνωση» όπως την αποκαλούν! Ποια οργάνωση ρε; Η ΑΛΚΑΙΝΤΑ είσαστε; Έκανε παράπονα η θύρα 4 όταν παίζαμε με τη ΜΑΚΑΜΠΙ επειδή η ΠΑΕ έκρυψε εισιτήρια για να πάρουν διαρκείας. Γνωστός από την Κόρινθο αγόρασε εισιτήριο από τη θύρα 4, 45 ευρό, ΠΛΑΣΤΟ! Που πάνε αυτά τα χρήματα; Έχει κάτσει κανείς να σκεφτεί που πάνε όλα αυτά τα χρήματα; Για να μη μιλήσουμε για χοροεσπερίδες που βγάζει κάτι εκατομμύρια σε κάθε μια η θύρα 4. αλλά βλέπεις τώρα δεν υπάρχει και ο Λαζαρης! Το θέμα είναι ότι σιγά σιγά αρχίζει ένας πόλεμος με όλα αυτά που είπαν στην ανακοίνωση τους η ΑΜΠΑΛΑΕΑ, καθώς και ο ΑΣΧΕΤΟΣ «ΠΑΟΚΤΣΗΣ» της θύρας 4 Πανοράματος. Προφανώς δεν έχουν καταλάβει ακόμα το μέγεθος του πόλεμου αυτού που πάνε να ανοίξουν, και δεν ξέρουν ποιοι θα είναι οι χαμένοι, και χαμένοι είναι ΠΑΝΤΑ οι φιλοι του ΠΑΟΚ όταν γίνονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις, κατ'εμένα ηλίθιες. και στην τελική που είσαστε σε κάθε αγώνα του Π.Α.Ο.Κ.; Μόνο μέσα στην Τούμπα και αυτό σε κάνα ντέρμπι; Θα σας δω με τον Πανιώνιο μεθαυρίο; Εμείς είμαστε αυτοί που τρέχουμε παντού, εμείς είμαστε αυτοί που αν ΔΕΝ υπήρχαμε ΔΕ θα ήμασταν η μόνη ομάδα που θα μπορούσε να πει: ΝΑΙ ΡΕ! Όπου και να παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. έχουμε οπαδούς. Γιατί; Γιατί δεν περιμένουμε από εσάς. Αν δεν υπήρχαμε εμείς ο Π.Α.Ο.Κ. θα έπαιζε στην Αθήνα όπως παίζει ο αρουλης και ο Ηρακλής, χωρίς κανένα οπαδό! Αλλά επειδή υπάρχουμε εμείς, σε κάθε αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. όπου και αν είναι αυτός, πάντα υπάρχουν μέσα στο γήπεδο Π.Α.Ο.Κ.τσήδες από την Αθήνα και γενικότερα το νομό Αττικής, και πιο γενικότερα τη Νότιο Ελλάδα όπως την Κόρινθο, την Πάτρα, ΚΡΗΤΗ, κ.λ.π. .

Θα τελειώσω με ένα ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ για την ανακοίνωση που βγάλατε σαν ΑΜΠΑΛΑΕΑ! Και πάλι… λίγο είναι! Υ.Γ. Πέρσι τέτοια εποχή, λέγατε ότι ο ΠΑΟΚ θα πέσει 'Β εθνική με την ομάδα που έχει, και τελικά; Αν δεν έκανε 3-4 γκέλες στο τέλος του πρωταθλήματος όχι μόνο την 2η θέση θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει, αλλά ακόμα και πρωτάθλημα!

Διαβάστε τώρα τι έκαναν κάποια "αδέλφια" μας από τη Θεσσαλονίκη:

Παοκτσής από τη Σταυρούπολη φορούσε μπλούζα του Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών μέρα που έπαιζε ο Π.Α.Ο.Κ. . στο απέναντι πεζοδρόμιο είναι μια παρέα από οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ., Θεσσαλονικιούς. Επειδή τον κοιτούσαν περίεργα, πάει απέναντι να τους «κόψει» και τους ρωτάει: Ρε παιδιά, συγγνώμη,,,, ποιο λεωφορείο να πάρω για να πάω στην Τούμπα; Και του απαντάνε:
Θα πάρεις το 10 και θα κατεβείς 2 στάσεις πριν το τέρμα. Α ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ! ! ! Αν ειναι ετσι τα αδελφια σου, τι τους θελεις τους εχθρους! Τουλαχιστον τους εχθρους σου τους ξερεις.
Υ.Γ. Για όσους δεν ξέρουν από Θεσσαλονίκη τον στείλανε Χαριλάου. Ευτυχώς που ήταν Σταυρουπολίτης. Αν ήταν πραγματικά Αθηναίος που δεν ήξερε;

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ