Η Θύρα 4 με τον Πανελλήνιο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών, διοργανώνει χορό

 σε συνεργασία με τη Θύρα 4 γιορτάζοντας παράλληλα τα 40 χρόνια της Θύρας 4 μαζί με τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, αλλά πάνω απ'όλα θα βρεθούμε όλοι μαζί, και είναι ένα παράδειγμα για ένωση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ ανεξάρτητα από που είναι, και με πάντα συνεργασία καλοπροαίρετη. 

  • Και όπως λέει και το "θέμα",  υπάρχουν και τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ όπως και τα 40 της Θύρας 4. Έτσι καλείται ο κόσμος του ΠΑΟΚ να βρεθεί εκεί όπου θα ανέβει κόσμος και από το νομό Αττικής.
    Και όπως βλέπουμε, στις 10μ.μ. αρχίζει η "ασπρόμαυρη κομπανία" για την οποία σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω άποψη γιατί δεν τους γνωρίζω, αλλά γνωρίζω τον Τζαμαλίκο  (πολλά χρόνια τώρα, πάνω από 25) που θα αρχίσει το χιπ χοπ πρόγραμμα στις 12 τη νύχτα, ενώ ο συνσυνδεμίτης αλλά και καλός φίλος, ο Νίκος από την Ελευσίνα. που θα δούμε μετά τον Τζαμαλ.
    - Πιστεύουμε ότι θα περάσουμε ένα καλό Σαββατόβραδο ασπρόμαυρο με καλή παρέα, αφού έχουμε 2 συνδέσμους του ΠΑΟΚ που θεωρούνται από τους παλαιότερους του ΠΑΟΚ, αλλά και ισχυρούς, τόσο η Θύρα 4 που είναι ιστορική, και εκτός της ιστορίας έχει και το όνομα που χρησιμοποιεί κόσμος του ΠΑΟΚ όταν αναφέρει τον ΠΑΟΚ (ακόμα και σε συνθήματα στους τοίχους θα δούμε ΠΑΟΚ GATE 4), και από την άλλη μεριά τον Πανελλήνιο με μια τεράστια ιστορία που έκλεισε τα 40 χρόνια (επίσημα αφού προϋπήρχε) 2 χρόνια πριν, όταν είχαμε τον τελικό με τον παναθηναϊκό. Και φυσικά θα είναι σίγουρα και άτομα από άλλους συνδέσμους (αλίμονο)  και ενδεχομένως και άτομα που έχουν τη διοίκηση άλλων συνδέσμων του ΠΑΟΚ, και αυτό θα πρέπει να γίνει γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει σε κάθε περίπτωση να είναι ενωμένος και όχι μόνο, αλλά να υπάρχει και αλληλοβοήθεια μεταξύ τους.

  • Έτσι ελπίζουμε ότι θα έχουμε κόσμο του ΠΑΟΚ από οπουδήποτε, κάτι το οποίο χρειάζεται αυτή η εκδήλωση-χορός, γιατί για να είναι μια τέτοια εκδήλωση ασπρόμαυρη, χρειαζόμαστε και το άσπρο και το μαύρο. Και αν πούμε πως εμείς αποτελούμε το π.χ. μαύρο, θα πρέπει να είναι εκεί και το άσπρο για να γίνει το θεμιτό αποτέλεσμα. Γι'αυτό το λόγο αλλά και άλλους λόγους, (μόνο που ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ και δεν είναι "κάλπικο" αλλά γνήσιο) θα πρέπει ο κόσμος να δώσει τη συμπαράστασή του.

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΡΘΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΙΟ ΜΑΣ.

Υ.Γ.   ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΛΟΙΠΟΝ,  ΣΕ 11 ΜΕΡΕΣ.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ