Καταρχάς να ξεκινήσω με κάτι άλλο την περιγραφή όσον αφορά τον ΠΑΟΚτσή: Ο καθένας νιώθει τον ΠΑΟΚ με τον δικό του τρόπο. Εμείς εδώ κάτω, έχουμε πάνω στον ΠΑΟΚ ολόκληρη δεοντολογία περί ΠΑΟΚτσή. Γιατί ΠΑΟΚτσής δεν είναι αυτός που απλά δηλώνει ΠΑΟΚ, αλλά έχει και την κατάλληλη δεοντολογία περί αυτού.

Όταν λοιπόν κάποιος θεωρεί πως πάνω από τον ΠΑΟΚ είναι ένα κόμμα ή κάποια πολιτική δεοντολογία, καλό είναι να την αφήνει αυτήν έξω από το γήπεδο όταν πηγαίνει να δει τον ΠΑΟΚ (με αφορμή τσακωμούς που έχουν γίνει για πολιτικές μαλακίες, μεταξύ συνδέσμων μάλιστα), αλλιώς καλύτερα θα είναι να τραβηχτεί στα γραφεία του κόμματος του παρά στην Τούμπα. ΕΜΕΙΣ θέλουμε ΠΑΟΚ, υποστηρίζουμε ΠΑΟΚ, ακροαριστερες ή ακροδεξιές ιδέες να μένουν έξω από τον ΠΑΟΚ. Ας μείνουμε εμείς που ΑΓΑΠΑΜΕ τον ΠΑΟΚ άσχετα με το πολιτικά φρονήματα του καθενός, και όσοι έχουν πρόβλημα, ας φτιάξουν ένα Football Club PAOK Anarchy, ή Football Club PAOK Χρυσής αυγής, και να πηγαίνουν εκεί και να αφήσουν εμάς που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ να βλέπουμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ομάδα του ΠΑΟΚ. Και δεν είμαστε άβουλα πλάσματα για να μην έχουμε πολιτικές θέσεις, αλλά δεν χωράνε στον ΠΑΟΚ αυτά.

Από το χορό των 2 συνδέσμων που έγινε χθες βράδυ,βλέπουμε την ασπρόμαυρη κομπανία (προσωπικά μου άρεσε πολύ) την ώρα που παίζει και τραγουδάει με τον κόσμο. Καλή η εκδήλωση, και είδαμε και κόσμο που είχαμε να δούμε χρόνια 

Με το καλό να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο. 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ