Πορεία διαμαρτυρίας έκαναν το βράδυ της παρασκευής 15 Ιουλίου 2016, άτομα του Πανελληνίου Σ.Φ.  ΠΑΟΚ  Αθηνών, έπειτα από απόφαση που πήραν από κοινού 

 σε συνέλευση που είχε προηγηθεί.

  • Η διαμαρτυρία είχε να κάνει με την απόφαση Κοντονή να κλείσει τη Θύρα 4, έτσι η πορεία που ξεκίνησε από τα γραφεία του συνδέσμου και κατέληξε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, όπου και παρέμειναν εκεί με πανό κατά του Κοντονή και της απόφασής του, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ, και κατά του Κοντονή φυσικά που είναι το προσωπείο του κατεστημένου αυτή τη στιγμή. Ενός κατεστημένου που κάποτε το λέγαμε ΠΟΚ (Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Κατεστημένου), και μέσα σε αυτό το ΠΟΚ υπάρχουν 3 ομάδες (ολυμπιακός-παναθηναϊκός-αεκ) που στην προκειμένη περίπτωση τα υβριστικά συνθήματα ήταν κατά του οσφπ, αφού στην παρούσα φάση είναι ο ευνοημένος της υπόθεσης.

  • Η πορεία διαμαρτυρίας ήταν εντελώς ειρηνική και η διάρκειά της στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που εκεί έγινε η διαμαρτυρία, ήταν περίπου μισή ώρα. Φυσικά μέσα στα πρώτα 3' τα ΜΑΤ που ήρθαν ήταν τουλάχιστον διπλάσια από εμάς, αφού το σίγουρο είναι ότι δεν θα είχαν αρκεστεί στα δικά μας λεγόμενα (περί ειρηνικής διαμαρτυρίας) και ήταν οπλισμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Αφού πέρασε η περίπου μισή ώρα ξεκίνησαν για πίσω το ίδιο ειρηνικά όπως ήρθαν. Στο σύνδεσμο όταν έφτασαν είχαν πάρει από πίσω αυτή την πορεία περίπου στους 10 της ομάδος Δ, οι οποίοι έμειναν στο χώρο κοντά στο σύνδεσμο πάνω από 2 ώρες φοβούμενοι τίποτα ξαφνικά επεισόδια από μέρους μας αφού είδαν ότι ο κόσμος δεν έφυγε από το κτίριο, αλλά δεν είχε να κάνει με καμιά επερχόμενη μανούρα, αλλά πολύ απλά έκατσαν κάνοντας μπάρμπεκιου, ψήνοντας στην ταράτσα την ώρα που “άλλοι”, “έτρωγαν” τη βάρδιά τους από κάτω σε φόβο φασαρίας, οι άλλοι πάνω έτρωγαν ψητά χωρίς καμία διάθεση για φασαρία.
  • Ας ελπίσουμε ότι αυτή η κίνηση που ξεκίνησε από το κέντρο της Αθήνας, θα ξυπνήσει και άλλους συνδέσμους του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα για να κάνουν κάτι παρόμοιο. Και φυσικά το καλύτερο θα ήταν να ξυπνήσουν και άλλων ομάδων οπαδούς, μια και το πρόβλημα είναι κοινό. Γιατί την τελευταία δεκαετία έχουν γυρίσει τα πάνω κάτω με αυτά που κάνουν στο οπαδικό θέμα, αρχικά με απαγορέψεις μετακινήσεων οπαδών, και τώρα και με κλείσιμο θυρών.
  • Και μην ξεχνάμε ότι αυτό ξεκίνησε πέρσι με τον παναθηναϊκό όταν έπαιζε με τον ολυμπιακό στη λεωφόρο, και τελικά έκλεισε τότε τη θύρα 13. Αλλά εμείς,,,, δεν είμαστε παναθηναϊκός. Θα το τραβήξουμε όσο χρειαστεί.

 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ