Πάλι από τον Πανελλήνιο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών ξεκίνησαν 3 πούλμαν με προορισμό τα Άνω Λιόσια για τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Δεν έγινε ούτε ένα επεισόδιο κατά τη διάρκεια προσέλευσης μας στο γήπεδο, ούτε κατά την αποχώρηση μας. Όλα γίνανε όμορφα και ωραία. (Άν κερδίζαμε κιόλας ,,,,, )

 θα την χαρακτήριζα "μίνι εκδρομή", μάλιστα πολύ "μίνι". Μόλις μισής ώρας. Αλλά έτσι αποφασίσαμε να πάμε στα Λιόσια με την αεκ από τον Πανελλήνιο που στον συγκεκριμένο αγώνα τα γραφεία μας είναι στην Ελευσινίων, μόλις 3 στενά από την πλατεία Καραΐσκάκη. Από εκεί μας πήραν 3 πούλμαν και πήγαμε μέχρι τα λιόσια έτσι, που εκεί ήδη είχαν φτάσει και οι άλλοι δικοί μας από τη θεσ/νίκη. 

Ήταν σαν να πηγαίναμε στην έδρα μας

Αφού είμαστε περισσότεροι απο τους ίδιους τους υποτιθέμενους γηπεδούχους, τι παίζουμε στην έδρα μας τι παίζουμε εκτός, το ίδιο είναι από θέμα κόσμου ειδικά όταν ακόμα και μέσα στο γήπεδο υπερτερούσαμε. Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά το έγραψαν μέχρι και οι αθηναϊκές εφημερίδες την επόμενη μέρα. 

Τελικά η αεκ κέρδισε με 3-1 τον αγώνα του αγωνιστικού χώρου, αλλά έχασε τον αγώνα της κερκίδας. 

Αλλά δυστυχώς για αυτή την περίπτωση, δεν μετράνε βαθμοί στην κερκίδα αλλά στον αγωνιστικό χώρο. 

Και μερικές φωτογραφίες εκείνη τη μέρα από τον Πανελλήνιο όταν ήταν να ξεκινήσουμε, απο τα λιόσια που φτάσαμε και πήγαμε πορεία απο τα λεωφορεία μέχρι το γήπεδο, και απο την εξέδρα:

®paok-athens.gr ©2013 

Author SakiS

 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ