Σήμερα ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο, χωρίς να μπορούμε να πούμε πως έπαιξε ΤΟ ποδόσφαιρο. Τεράστια βοήθεια στο αποτέλεσμα έφερε ο Ζάιρο που έκανε ένα γκολ και τις 2 ασιστ για να βγουν σύνολο τα 3 γκολ του ΠΑΟΚ

 Σαφώς καλύτερος ο ΠΑΟΚ από τα προηγούμενα παιχνίδια, ειδικότερα από αυτά μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που είναι σαν να φάγαμε κατάρα, αφού δε μπορούμε να σταυρώσουμε νίκη με εξαίρεση στο ελάχιστο.  Όχι ότι είδαμε ΤΟΝ ΠΑΟΚ, μια και αν βάλουμε ποσοστιαία ότι είχαμε τη μπάλα στο 1/3 του γηπέδου και καταφέραμε να βάλουμε 3 γκολ, θα μπορούσαμε να πούμε πως λίγα ήταν, αλλά τουλάχιστον κέρδισε άνετα, και όπως είπαμε με τον Ζάιρο να δίνει τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια αφού ξεκίνησαν ή κατέληξαν γκολ απο αυτόν.

Ας ελπίσουμε η γκίνια να αλλάξει προς το καλύτερο αυτή τη φορά. Το 1ο γκολ ήρθε όταν ο Ζάιρο μπήκε μέσα στην περιοχή και ενώ φάνηκε ότι μπερδεύτηκε κατάφερε και πέρασε τη μπάλα με σκαφτή πάσα στο κεφάλι του Αθανασιάδη που έκανε το 1-0 στο 43'.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52', από αριστερά αυτή τη φορά ο Ζάιρο πάσαρε στον Χαρίση που από μακρυά έστειλε τη μπάλα στο εσωτερικό του δεξιού δοκαριού του τερματοφύλακα των Ιωαννίνων κάνοντας το 2-0., ενώ μερικά λεπτά αργότερα, στο 64',  σε επίθεση του ΠΑΟΚ ο Ζάιρο από πολύ κοντά πλάσαρε κατευθείαν μόλις του ήρθε η μπάλα κάνοντας το 3-0.

 Στο 90' ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε στο τελικό 3-1. Πάντως, άσχετα με το σκορ, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως δεν έχει δεμένη ομάδα αφού είδαμε αλλού τη θάλασσα και αλλού το πλοίο,  π.χ. Berbatov να δίνει τη μπάλα στον Πέλκα για να βάλει γκολ ενώ αυτός είχε ήδη φύγει από εκεί. Νομίζω πως δεν ξέρουν οι παίκτες ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση δίνουν.
Ο ΠΑΟΚ έπαξε με τους :

Olsen, Κίτσιου, Vitor, Τζαβέλλας, Leovac, Χαρίσης, Πέλκας, Cimirot, Jairo, Αθανασιάδης, Mak, ενώ μπήκαν αλλαγή οι Golasa, Berbatov και Μυστακίδης

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ