Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγώνα, και στο 2ο λεπτό κιόλας δημιούργησε ευκαιρία.

-  Συνέχισε να πιέζει τον αστέρα, μέχρι που σε επίθεση του με ελιγμούς του Ροντριγκεζ που κατάφερε μέσα στη μικρή περιοχή του αστέρα να δώσει τη μπάλα “ελεύθερη πάσα”, βρήκε στην κίνηση τον Πέλκα που με το στήθος έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα. Από εκείνη την ώρα έχασε και άλλες ευκαιρίες για γκολ ειδικά με τον ΜΑΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ο ΠΑΟΚ με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Πλέον έπαιζαν ανάποδα οι 2 ομάδες. Πάλι είχαμε ευκαιρίες με τον ΜΑΚ που κατά τη γνώμη μου ειδικά σε μια ευκαιρία ήταν πλεονέκτης και μου έδωσε την εντύπωση πως ήθελε να βάλει αυτός γκολ (ίσως για να εξιλεωθεί για τα προηγούμενα λάθη του) αντί να παίξει ομαδικά και να είχε καταφέρει να σημειώσουμε ομαδικά άλλο ένα γκολ που θα είχε αλλάξει και την εξέλιξη του αγώνα.

Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτούμε τελικά 2 γκολ στο 2ο ημίχρονο, ενώ άνετα θα μπορούσαμε να δεχτούμε τουλάχιστον άλλα 2, σε μια φάση με τον Παπαδόπουλο, και σε άλλη μια φάση με έναν παίχτη του αστερα που δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά θυμάμαι πως όταν έβλεπα τον αγώνα είπα : καλά που είναι και μαλάκας, αφού είχε περάσει και τον Γλύκο και ίσως νόμιζε πως έπρεπε να περάσει και την κερκίδα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για να συναντήσει το τέρμα.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ