Δίχως πολύ καλή μπάλα και με μαλακία που σπάει καρύδια, το τελικό σκορ ήρθε 2-1. ένα γκολ που δεχτήκαμε μόνοι μας αφού ο τερματοφύλακάς μας (Μελισσας) βρέθηκε αλλού από όπου έπρεπε να είναι εκείνη την ώρα, ενώ ο Σκόνδρας νόμιζε πως ήταν στη θέση του.

 Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Χωρίς πολύ καλό ποδόσφαιρο όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει κάποιες ευκαιρίες και να χάσει και κάποιες που δεν πίστευες πως χάνονται. Και όμως. Στον ΠΑΟΚ όλα γίνονται. Στο 1ο ημίχρονο είχαμε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπερμπάτοφ, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ακριβώς αντίθετα από εκεί που έπεσε ο τερματοφύλακας της Βέροιας. Έγινε το 1-0 και έτσι τελείωσε το ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο πίεσε ο ΠΑΟΚ, αλλά όπως είπαμε και πριν έχασε κάποιες ευκαιρίες. Σε κάποια φάση στο 65' όταν ο Σκόνδρας γύρισε τη μπάλα με το κεφάλι του σε αντεπίθεση που έκανε η Βέροια και κατάφερε να καρδίσει τη μπαλα στον αέρα, ο Μελισσας είχε βγει υπερβολικά πολύ, σχεδον δίπλα στον Σκόνδρα, που αυτός γύρισε τη μπάλα με κεφαλιά προς το τέρμα, και εκεί πρόλαβε ο μαγέφσκι και σε άδειο τέρμα έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα ενώ άλλος αμυντικός μας προσπάθησε να την βγάλει αλλά δεν την πρόλαβε, κάνοντας έτσι το 1-1.

ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει, και σε μια επίθεση ήταν εκεί που έχασε ένα γκολ με τον Ζάιρο από αυτά που λες ότι δεν χάνονται, όταν μπροστά στο τέρμα κατάφερε να την στείλει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Πιστεύω πως αν του πεις να το ξανακάνει από τέτοια απόσταση, δε θα μπορέσει. Στο 74' όταν σε φάση μας ο Μακ σουτάρισε για γκολ και σχεδόν μπροστά στο τέρμα έδιωξαν τη μπάλα πίσω απο τον Μακ, ήταν ο Αθανασιάδης που με κατευθείαν σουτ έκανε το τελικό 2-1.

Ο Χαρίσης επίσης που είχε μπει (και μου φαίνεται παίκτης με μέλλον) αλλαγή, σε φάση σουτάρισε με το αριστερό λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με :

Μελίσσας, Σκόνδρας, Βίτορ, Μαλεζάς (46' Χαρίσης), Κοροβέσης, Κάτσε, Τζιόλης, Μακ (78' Πέλκας), Ζάιρο (69' Μυστακίδης), Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδης 

 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ