Υποτίθεται πως κατεβήκαμε για να κερδίσουμε, και γι'αυτό το λόγο είχε και ένα ιδιαίτερο σχήμα η ομάδα, σχήμα που άλλαξε στο 2ο ημίχρονο, και στα μέσα του 2ου ημιχρόνου ξανάλλαξε βγάζοντας τον Ροντριγκεζ δεξιά και τον Μακ αριστερά, δηλαδή ανάποδα απ'οτι έπαιζαν μέχρι εκείνη την ώρα. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

  Ο ΠΑΟΚ έδειξε στην αρχή πως μπορεί να κάνει γκολ, ενώ για να λέμε την αλήθεια στο 1ο ημίχρονο η αεκ είχε την υπεροχή της μπάλας. Παρόλα αυτά όμως, και στο 1ο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει γκολ σε τουλάχιστον 2 φάσεις, απο τις οποίες στη μία ο Ροντριγκεζ στο 18' τετρ ατ τετ με τον γκολκίπερ της αεκ, δε μπόρεσε να περάσει τη μπάλα από πάνω του όπως έπρεπε να κάνει, και απέκρουσε ο τερματοφύλακας της αεκ χάνοντας καλή ευκαιρία για να γίνει το 0-1. Έτσι από μια στημένη φάση, στο 33', η αεκ απο φάουλ που έστειλε τη μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ έγινε μια φάση ψιλοδιαρκείας, με ένα για μένα μεγάλο λάθος του τερματοφύλακά μας Βελλίδη, που ενώ μπορούσε να πιάσει τη μπάλα και να λήξει τη φάση, την έδιωξε με γροθιές μέσα στην περιοχή, και μάλιστα μέσα στην μικρή περιοχή, που τελικά έβαλε το πόδι του αντίπαλος παίκτης και άνοιξε το σκορ για την αεκ. Στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, και κυνηγήσαμε τη μπάλα παίζοντας σαφώς καλύτερα από τους γηπεδούχους. Χάσαμε μια καλή ευκαιρία στο 73' όταν από κόρνερ που είχαμε βρήκε τη μπάλα ο Τζαβέλας αλλά ο τερματοφύλακας της αεκ την έπιασε. Εκεί ήταν που ο ΠΑΟΚ άλλαξε σχήμα και βγήκε δεξιά ο Ροντριγκεζ και αριστερά ο Μακ. Μάλιστα όταν μπήκε ο Ζάιρο, (πάντα προσωπική μου άποψη) άλλαξε το παιχνίδι προς το καλύτερο, ενώ δε μπορώ να πω το ίδιο και για τον Μπερμπατοφ, που στο 83' έφαγε και κόκκινη όταν χτύπησε παίκτη της αεκ με το χέρι του εσκεμμένα. Εκεί σήκωσε το σημαιάκι ο επόπτης αφού η μπάλα βρισκόταν αλλού, άρα φάνηκε να τον χτύπησε εκτός φάσης. Και επειδή έδειξε σε replay τη φάση αυτή, ο παίκτης της αεκ που φάνηκε να πέφτει κάτω από το χτύπημα του Μπερμπατοφ, πριν τον χτυπήσει ο Μπερμπατοφ και ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν σε επίθεση, αυτός τον τραβούσε, με αποτέλεσμα όταν έχασε τη φάση ο ΠΑΟΚ να τον χτυπήσει με το χέρι ο Μπερμπατοφ. Ο Ζάιρο δημιούργησε ευκαιρία στο 88' με σέντρα από αριστερά, και ενώ ο Τζαβέλας ήταν έτοιμος γι'αυτό, παίκτης αντίπαλος έστειλε τη μπάλα κόρνερ. Μετά απο ένα λεπτό, πάλι με το Ζάιρο που σέντραρε τη μπάλα που βρήκε τον Κίτσιου που σούταρε τη μπάλα και με καλή επέμβαση έδιωξε σε κορνερ ο τερματοφύλακας της αεκ. Και στο 90' σε κορνερ που έχουμε κερδίσει, στην εκτέλεση παίρνει την κεφαλιά στο ύψος της περιοχής ο Κόστα που είχε μπει αλλαγή, νικόντας αυτή τη φορά τον τερματοφύλακα της αεκ, αλλά ο αραβίδης έδιωξε τη μπάλα από τη γραμμή, σε κορνερ. Έτσι τελείωσε ο αγώνας με 1-0 και μας γέμισε απογοήτευση, αλλά και νεύρα, τόσο για το γκολ που φάγαμε, όσο και για τις ευκαιρίες που χάσαμε. Οι παίκτες με τους οποίους παίξαμε είναι οι εξής:

Βελλίδης , Κοροβέσης , Τζαβέλλας , Βίτορ (77′ Κόστα ), Κίτσιου , Τσίμιροτ , Τζιόλης (46′ Μπερμπάτοφ ), Μακ , Χαρίσης , Ροντρίγκες , Αθανασιάδης (70′ Ζάιρο )

Το βίντεο από το επίσημο site του ΠΑΟΚ:

 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ