Άλλη μια ήτα είχαμε χθες με τον ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη, μόλις στο 8' έπειτα από λάθος μας στην άμυνα δώσαμε την ευχέρεια σε παίκτη τους να κάνει το σουτ και αυτό βρήκε τα δίχτυα αφού ο Βελλίδης δε μπόρεσε να το πιάσει. Και αυτό που ήθελε να γίνει ο ολυμπιακός, αυτό και έγινε. Έριξε τον τόνο του παιχνιδιού, χωρίς να μπορέσουμε να κάνουμε στο 1ο ημίχρονο μια ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, και είχαμε την κατοχή περισσότερο, αλλά χωρίς πάλι να μπορέσουμε να απειλήσουμε το τέρμα τους. Έγιναν κάποια λάθη εκνευριστικά ηλίθια από τους παίκτες μας, ενώ σε τουλάχιστον σε 2 φάσεις που μας έκοψε για οφσαιντ δεν υπήρχε. Το είδε μόνο ο επόπτης. Υπήρξε και μια ένταση που άρχισε από το πρώτο ημίχρονο με τον Τζαβέλα και ενός παίκτη αντίπαλου ( του Μιλιβόγεβιτς ) που χτύπησε εκτός φάσης το Τζαβέλα και διαμαρτυρήθηκε έντονα, αλλά όπως φάνηκε τελικά, ότι φώναζε ο κόσμος, αυτό έδινε ο διαιτητής. Και δεν υπήρχε περίπτωση ο κόσμος να φωνάξει υπέρ του Τζαβέλα. Η προσωπική μου άποψη ήταν έπαιξε καλά ο Κίτσιου, ενώ πολλά λάθη έγιναν από πολλούς παίκτες μας, μέσα σε αυτούς και ο Berbatov, που παρεμπιπτόντως παραπονιέται γιατί δεν τον βάζει να παίζει. Λόγω του ότι ο ολυμπιακός έπαιξε με αμυντική γραμμή πολύ ψηλά, μια και δεν ειχαμε από τραυματισμούς τον Ζάιρο και τον Ροντριγκεζ που τρέχουν, και εκμεταλλεύτηκαν αυτό, και πέταξαν αρκετές φορές οφσάιντ τον Μακ. Αλλά όπως είπα παραπάνω, σε τουλάχιστον 2 φάσεις που μπορούσαμε να απειλήσουμε με γκολ, μας έκοψε πριν προλάβουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, άδικα. Ο Τζαβέλας που είχε κονομήσει μια κίτρινη, συνέχισε να κάνει τις γνωστές του μαγκιες, και να φλερτάρει με την κόκκινη. Αλλά σε κάποια φάση που έκανε φάουλ και πήρε περίπου στο 65' την 2η κίτρινη, που σημαίνει και κόκκινη και έξω, μπορώ να πω ότι τουλάχιστον σε αυτή τη φάση δεν ήταν φαουλ για κάρτα. Ενδεχομένως έτσι βόλευε. Και αν πω ότι “σιγά μη μας άφηναν να κερδίσουμε το κράτος”, θα φαινόμουν γραφικός. Και όμως, σιγά μη μας άφηναν. Ο οσφπ στο 2ο δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία. Αντιθέτως μπορούσαμε να κάνουμε ΑΝ μας άφηνε στις φάσεις που είπα. Αλλά μην τα ρίχνουμε όλα στην  πραγματικά άσχημη διαιτησία. Ας κοιτάξουμε και εμάς που δεν παίξαμε. Όχι όπως έπρεπε τουλάχιστον. 

Έπειτα από την αποβολή του Τζαβέλα, μας ήρθε άλλο αποβολή, πάλι με 2η κίτρινη κάρτα, αλλά εις βάρος του οσφπ τώρα. Ίσως ένιωσε ότι πραγματικά μας αδικούσε και έπρεπε να ισοφαρίσει τις αδικίες, δίνοντας 2η κίτρινη κάρτα στον Ζντιέλαρ, που όμως σε αυτόν την έδωσε δικαίως. Έτσι μείναμε 10 εναντίον 10. Αλλά ενώ είχαμε έρθει στα ίσια σαν αριθμός παικτών, δεν καταφέραμε τίποτα. 

Παίξαμε με μια ομάδα που θεωρείται ήδη πρωταθλήτρια, και τελικά αν είναι έτσι ο πρωταθλητής, ο τελευταίος πως να είναι; αλλά και εμείς δεν είμαστε ο ΠΑΟΚ που έπρεπε να είμαστε σε έναν τέτοιο αγώνα. Ακόμα και λόγω γοήτρου. Άλλος παίκτης που μου άρεσε ήταν ο  Χατζηισαΐας.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους:

Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Τζιόλης (81' Σάμπο), Τσίμιροτ, Πέλκας (68' Σκόνδρας), Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης (77' Γκολάσα).

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ