Κανονικά θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Εγώ δεν είμαι. Ήθελα το διπλό. Και μπορούσαμε να το κάνουμε με δεδομένα τα γκολ που φάγαμε που ήταν και τα 2 φάβα, αντιθέτως με τα δικά μας. Το μόνο θετικό που μπορώ να πω είναι η ανατροπή στην ισοπαλία από 2-0 σε 2-2. δεν είναι και λίγο.

 Και ρωτάω: θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα; Ας την κάνουμε την ερώτηση αρχίζοντας όμως από την αρχή. Θέλαμε ισοπαλία; εγώ δεν ήθελα. Για μένα το μόνο που κατάφεραν με την ισοπαλία, είναι να πάρουν αβάτζο χρόνο τόσο σαν ομάδα, όσο και σαν διοίκηση, που πραγματικά δεν ξέρω ποιος φταίει. Θέλαμε λοιπόν το διπλό, αλλά μόλις στο 10' από μαλακία του Χατζηισαϊα αρπάξαμε το 1ο γκολ. Πιέσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο, μόλις άρχισε, μετά από λίγα λεπτά από άλλο λάθος πάλι, ο αντίπαλος βγήκε σχεδόν από τη σέντρα μόνος χωρίς κανέναν δικό μας παίκτη μπροστά του, παρά μόνο τον Βελλίδη, που δεν μπορώ να τον χρεώσω το γκολ όπως τον χρέωσαν άλλοι επειδή δεν έκανε έξοδο, γιατί αν έκανε έξοδο άνετα ενδεχομένως να περνούσε και αυτόν και να έβαζε πάλι το γκολ, και εκεί θα χρεωνόταν πάλι Βελλίδης, αλλά από όλους αυτή την περίπτωση. Η γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να βγει λίγο ακόμα ώστε να μπορεί να καλύψει όλο το τέρμα που δε μπόρεσε να το κάνει με τη στάση που πήρε, αλλά ούτε και να τον περάσει ο παίκτης του αντίπαλου. Έχουμε ένα κάρο τραυματισμούς κ.λ.π. , και όπως είπα φάγαμε 2 γκολ από τεράστια λάθη. Παρόλα αυτά δείξαμε πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή, και την κάναμε, αλλά όχι όπως έπρεπε, δηλαδή να κερδίσουμε. Και παίζαμε με μια ομάδα που μας περνούσε 7 βαθμούς, σημειωτέον ότι είχαν αφαιρεθεί και 3 βαθμοί. Δηλαδή αν παίζαμε σοβαρά από την αρχή (γιατί ο παο καθησυχάστηκε με το δεύτερο γκολ) δεν έπρεπε να κερδίσουμε μια ομάδα που έπαιζε σαν χωριό;

 

Το 1ο γκολ του ΠΑΟΚ με τον Τσιμιροτ
Το γκολ του Πέλκα της ισοφάρισης

Η διαιτησία πάλι έκανε πολλά λάθη, αφού σε κάποια φάση κατά τη γνώμη μου σήκωνε και κόκκινη αφού ήταν διπλα ο διαιτητής και έδωσε μόνο φάουλ, ενώ ήταν αντιαθλητικό, αφού τον χτύπησε, αλλά,,,, δεν έπεσε όπως θα έκανε ένας “εκπαιδευμένος” παίκτης του οσφπ. Αντιθέτως έδωσε κόκκινη στον Χαρίση, (2η κίτρινη στο παιχνίδι) ενώ ήταν σε επίθεση ο παναθηναικός, και είχε λίγα λεπτά για τελειώσει ο αγώνας, αλλά όχι και για να μπει άλλο ένα γκολ εις βάρος μας. Και τέλος πάντων, πήραμε το Χ, είμαι ευχαριστημένος μόνο λόγω ανατροπής, και όχι σαν αποτέλεσμα. Ας δούμε τώρα που έχουμε σε 10 μέρες τον ολυμπιακό στην Τούμπα, και ελπίζω οι αγρότες να έχουν ανοίξει τους δρόμους να μπορέσουμε να έρθουμε και μεις.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους : Βελλίδης, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κίτσιου, Λέοβατς (79' Κοροβέσης), Πέλκας (93' Σάμπο), Μακ, Μυστακίδης (84' Αντώνης).

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ