Ο ΠΑΟΚ μπήκε για να κερδίσει, κάτι που φάνηκε από την αρχή, και έτσι και έγινε.

Νωρίς ακόμα, και σε επίθεση του ΠΑΟΚ ο αμυντικός του αστέρα πέταξε κάτω τον Μυστακίδη, που ο Αρετόπουλος, διαιτητής του αγώνα που ήταν κοντά στη φάση, δεν είδε τίποτα. Στο 16' όμως ο Πέλκας μέσα στην περιοχή με γύρισμα αδειάζοντας τον τερματοφύλακα του αστέρα άνοιξε το σκορ σε 1-0. Συνέχισε να πιέζει ο ΠΑΟΚ, κάνοντας καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο τέλος του 1ου ημιχρόνου κάπως έκατσε, αλλά ο αστέρας ήταν πολύ αδύνατος για τον ΠΑΟΚ. Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε οπως μπήκε στην αρχή του αγώνα, αλλά κρατούσε το 1-0 με ανίκανο τον αστέρα τρίπολης να κάνει κάτι. Ο επόπτης κατά τη δική μου γνώμη τουλάχιστον σε 2 φάσεις μας έκοψε με οφσαιντ ενώ ο παίκτης (ο Μακ στη μια περίπτωση) καλυπτόταν κανονικά. Έτσι συνεχίστηκε το 2ο ημίχρονο ώσπου στο τελευταίο εικοσάλεπτο άρχισε πάλι να απειλεί, μέχρι που στο 77' ο Κάτσε άνοιξε όμορφα στον Μακ που πήρε τη μπάλα νομίζοντας κάποιοι αντίπαλοι παίκτες ότι ήταν σε θέση οφσάιντ, και αυτός πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Ο ίδιος παίκτης μετά από λίγο πέτυχε και δοκάρι για τον ΠΑΟΚ, και αμέσως αργότερα ο Χατσηισαίας βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του αστέρα αλλά δε μπόρεσε να κάνει το γκολ.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε πως περιμένει πως και πως την τετάρτη που θα “υποδεχτεί” τον ολυμπιακό στα ημιτελικά του κυπέλλου, και εννοείται πως η νίκη με χωρίς γκολ του οσφπ είναι μονόδρομος.

 

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους : Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Κίτσιου (61' Κάτσε), Αντόνις, Πέλκας, Τσίμιροτ, Λέοβατς (82' Κοροβέσης), Μυστακίδης, Μακ.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ