Επιτέλους σταμάτησε η γκίνια της ισοπαλίας και της ήττας, και όχι  μόνο κερδίσαμε, αλλά παίζαμε στο 2ο ημίχρονο σε λίμνη κυριολεκτικά, ενώ  ήδη κερδίζαμε με 0-2 με 2 γκολ του Αθανασιάδη που έχασε και 2-3 γκολ μπροστά στο τέρμα, οπότε το σκορ θα μπορούσε να είναι και 0-5 αφού δεν μας απείλησαν καθόλου οι Αγρινιώτες, με μια εξαίρεση, που μπροστά στην εστία του ΠΑΟΚ έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Βελλίδη.

Βέβαια σε αυτό βοήθησε ο κακός αγωνιστικός χώρος, που στο ημίχρονο άρχισε χαλάζι, ενώ όταν άρχισε το 2ο ημίχρονο, ο αγώνας φαινόταν οτι θα είχε διακοπή αφού δεν κυλούσε η μπάλα, αλλά μέχρι εκείνη την ώρα κερδίζαμε με 0-2, οπότε "πάγωσε" το σκορ. Έτσι για να μπει γκολ θα έπρεπε να παίξουν μόνο με σέντρες αφού ούτε να τριμπλάρει μπορούσε κάποιος, ούτε τίποτα.

 

 Βλέπαμε τον παίκτη να προσπαθεί να περάσει κάποιον, και ενώ περνούσε ο παίκτης, έμενε πίσω η μπάλα που δεν κυλούσε καθόλου.  και για να τα πάρομε από την αρχή :

Όπως είχαμε πει στο προηγούμενο άρθρο ο Ivic έβαλε την ομάδα να παίξει με σύστημα 4-3-3 το οποίο όχι μόνο απέδωσε, αλλά είχαμε 3 γκολ ενώ μπορούσαμε και άλλα που έχασε ο Αθανασιάδης,,,,, είναι από αυτά που λέμε πως δεν χάνονται. Ο ΠΑΟΚ μπήκε για να κερδίσει, και αυτό φάνηκε νωρίς όταν άρχισαν να κάνουν ευκαιρίες στην περιοχή του παναιτωλικού. Από την άλλη ο παναιτωλικός δεν φόβισε καθόλου τον ΠΑΟΚ και έτσι ο ΠΑΟΚ έκανε σχετικά νωρίς το 0-1 με τον Αθανασιάδη ο οποίος είχε χάσει γκολ μπροστά στην εστία του παναιτωλικού στο 15', ισοφαρίζοντας την μαλακία που είχε κάνει. Περίπου 6' πριν λήξει το 1ο ημίχρονο ο Αθανασιάδης έκανε το 0-2, και με αυτό το σκορ μπήκαν στα αποδυτήρια την ώρα που είχε αρχίσει να ρίχνει χαλάζι χοντρό. Στο 2ο ημίχρονο μπήκαν οι παίχτες να παίξουν σε ένα βάλτο. Η μπάλα δεν τσούλαγε καθόλου. Οπότε δεν είδαμε και μπάλα. Εκεί θέλει παίχτες Άγγλους που έχουν συνηθίσει το πολύ νερό και παίζουν με σέντρες. Έτσι χάθηκαν ευκαιρίες που δεν γίνονταν γκολ επειδή δεν προλάβαινε να φτάσει η μπάλα εκεί που έπρεπε. Όταν όμως ο Κοροβέσης μπήκε αλλαγή, μετά από λίγο σε σέντρα που έγινε πετάχτηκε και με κεφαλιά έκανε το 0-3 κάτω απο καταρακτώδη βροχή, που κατά τη γνώμη μου άφησε ο διαιτητής να γίνει επειδή τελείωνε ο αγώνας. Έτσι το σκορ έληξε με 0-3, οι πρώτες εντυπώσεις για τον Ivic ήταν καλές, αλλά και από τους παίκτες μας που πάλι είχαμε ελλείψεις.

 

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους : Βελλίδης, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Βίτορ (85' Μαλεζάς), Κίτσιου, Τζιόλης, Χαρίσης, Κάτσε, Πέλκας (59' Κοροβέσης), Μυστακίδης, Αθανασιάδης

 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ