Για την τελευταία αγωνιστική του κανονικού πρωταθλήματος 2015-2016, ο Πλατανιάς με τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη είχε έναν αγώνα ισόπαλο.

Η μια ομάδα ήταν χειρότερη από την άλλη, ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ που σε 2 ευκαιρίες μέχρι να σκεφτούν οι παίκτες του Πλατανιά αντίστοιχα σε κάθε φάση τι να κάνουν, αντί να σπρώξουν απλά τη μπάλα στα δίχτυα σουτάροντας, και στις 2 περιπτώσεις είδαμε ολιγωρία και αργή σκέψη ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, μου μέχρι να κοντρολάρουν και να στρώσουν τη μπάλα στα πόδια τους, το γκολ είχε πετάξει. Άργησαν υπερβολικά. Και αν ο αγώνας ήταν χωρίς ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ, σταμάτησε να είναι χωρίς ενδιαφέρον την στιγμή που ο Πανιώνιος έχανε από τον ατρόμητο μέσα στη Ν.Σμύρνη. Τώρα για τον αγώνα, έχω να πω την προσωπική μου όπως πάντα γνώμη, ότι είδαμε έναν αγώνα βαρετό όσο δεν πήγαινε. Δηλαδή κόντευε να σε πάρει ο ύπνος βλέποντας τον αγώνα αυτό. Ευκαιρίες ΔΕΝ είχαμε.

Και για να μην λέμε και πολλά, ας αρκεστούμε στο ότι είμαστε χάλια, και οι μεν και οι δε, χωρίς να κάνει ευκαιρία αξιόλογη κάποιος, αν εξαιρέσουμε τις 2 περιπτώσεις του Πλατανιά που είπαμε παραπάνω, και 1-2 ενέργειες του ΠΑΟΚ με τον Ροντριγκεζ και τον Πέλκα που στην περίπτωσή του θα μπορούσε να βάλει ένα γκολ.

Απογοητευμένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία στην Κρήτη με τον Πλατανιά.

Για τον ΠΑΟΚ έπαιξαν οι :
Γλύκος, Κίτσιου, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε (Πέλκας 53'), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Κοροβέσης (Χαρίσης 91') Μακ.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ