Εκεί που λέμε ότι τα έχουμε δει όλα με τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, πάλι κάτι θα δούμε που θα μας κάνει να πούμε ότι δεν γίνονται αυτά. Ευτυχώς που δεν έγινε το χειρότερο στο τέλος του αγώνα αφού ευτυχώς δεν έγινε κάνα 2-2 να ψαχνόμαστε.

 και για να τα πιάσουμε από την αρχή, να πούμε ότι μόλις άρχισε ο αγώνας ο Μπίσεσβαρ έκανε το 1-0 με πλασέ χτυπημένο χωρίς άγχος κατευθείαν εκεί που έπρεπε να πάει, που λες,,,, “πήραμε έναν παίκτη που τα σίγουρα δε θα τα χάνει”. Μας διέψευσε μετά βέβαια. Το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ ήταν γκολ με καλό 1-2 και συγχρονισμό μεταξύ Ροντριγκες-Αθανασιάδη με σκόρερ τον Ροντριγκες και έγινε το 2-0. Για να μη λέμε πολλά χάσαμε ένα κάρο ευκαιρίες όπως για παράδειγμα και τις ευκαιρίες που έχασε ο Μπίσεσβαρ και σε έκανε να αναρωτιέσαι, “τελικά είναι παικταράς όπως έδειξε με την ψυχραιμία του στο 1ο γκολ ή ισχύει αυτό που βλέπω στις άλλες ευκαιρίες και είναι πακέτο παίκτης ; “. Και είχαμε και δοκάρι. Στο 2ο ημίχρονο χάσαμε πράγματα που δεν χάνονται μέχρι που ο Περέιρα που μπήκε αλλαγή του Αθανασιάδη, έχασε ακόμα ένα άχαστο όταν μπροστά στο τέρμα που του ήρθε πάσα με τον τερματοφύλακα εκτός, αντί να σπρώξει τη μπάλα στα διχτυα, πήγε να ανοίξει-στρώσει τη μπάλα στο πόδι του λες και θα εκτελούσε 1 μέτρο από το τέρμα. Και πολλά άλλα από πολλούς και στις καθυστερήσεις αρπάξαμε το 2-1. δηλαδή αντί να είσαι 5-6-7 - 0 να φοβάσαι μη γίνει το 2-2. έληξε τελικά 2-1. σε γενικές γραμμές έχουμε καλή ομάδα πιστεύω αλλά κάπου κάτι μας λείπει αλλά πιστεύω (ή θέλω να πιστεύω) ότι θα το βρούμε. Προφανώς θέλουμε και ένα φορ. Χθες παίξαμε καλά αλλά είμαστε και άτυχοι, και έπιασε και πράμα ο τερματοφύλακας τους, αλλά όπως είπα χάσαμε και ευκαιρίες τζάμπα,,, που θα πάει, θα στρώσει.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους: Γλύκος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ (Πέλκας 83'), Μπίσεσβαρ (Σάχοφ 67'), Τζάλμα, Ροντρίγκες και Αθανασιάδης (Περέιρα 67')

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ