Πάλι θα πούμε το “αυτά δε χάνονται” και πραγματικά έχουμε βαρεθεί να το λέμε.

Και όντως αυτά δε χάνονται, φτάνεις να παρανοείς, να λες,,,, έχει συνωμοτήσει όλο το σύμπαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα με τον γαύρο.
Πάλι θα πούμε αυτός έκανε αυτό, ο βαρέλα έκανε το άλλο, ο Κάμπος έκανε το παράλιο, και τελικά μήπως αυτό μπορούνε και αυτό κάνουνε; αν είναι έτσι τα πράγματα τότε θέλουμε άλλους παίκτες στο καπάκι. Η φάση όμως είναι ότι κάνουμε φάσεις, δηλαδή δημιουργούμε, αλλά δε μπορούμε να εκτελέσουμε. Πάσχουμε στην εκτέλεση προφανώς. Όταν τη μια ο Αθανασιάδης από 1,5 μέτρο στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (στον προηγούμενο αγώνα) Ο Κάμπος στέλνει τη μπάλα στου διαόλου τη μάνα, ο Ροντρίγκες (σε προηγούμενο αγώνα) περνάει όλους και πετάει τη μπάλα άουρ,,,,, κάτι γίνεται.
Τους κάναμε το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να γίνει κάτω από αυτές τι συνθήκες. Κάναμε τους γαύρους μάγκες !

Ενώ ξεκινήσαμε γρήγορα με το 0-1, μπορούσαμε στην πορεία να κάνουμε άνετα γκολ, φάσεις που χαρίσαμε κυριολεκτικά. Και η μπάλα τιμωρεί όποιον δεν κάνει την ευκαιρία γκολ πάνω απο 1-2 φορές. Και ο ΠΑΟΚ το έκανε πάνω από 3 φορές. Ο οσφπ δε μπορούσε να βάλει γκολ και έτσι ο Βαρελα που έκανε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ είπε να βοηθήσει την κατάσταση και έκανε το 1-1 με αυτογκολ. Χαρα οι γαύροι. Σαν να πήραν πρωτάθλημα. Ειδικά όταν μετά από τόσες και τόσες φάσεις που έγιναν κατά των γαύρων και χάθηκαν, όταν έφτασε η ώρα που ισοφάρισαν έκαναν σαν να πήραν το champions league. Και δικαίως !

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ