Εκδρομή ο Πανελλήνιος έβαλε στα Τρίκαλα. Τι καλύτερο σε μια εκδρομή με αντίπαλο τον αρη σε ΟΥΔΕΤΕΡΟ γήπεδο παίρνοντας και τους 3 βαθμούς;

Αν και μας έχουν γαμήσει στις τιμωρίες,,, τι καλύτερο σε μια εκδρομή με αντίπαλο τον αρη σε ΟΥΔΕΤΕΡΟ γήπεδο "λόγω τιμωρίας" παίρνοντας και τους 3 βαθμούς; Οπότε πάλι τιμωρημένοι παίζουμε σε ουδέτερο γήπεδο, αλλά αυτή τη φορά και μακρυά από τη Θεσσαλονίκη. Οι οπαδοί του ΑΡΗ κινδύνεψαν από 2 κόκορες που μπήκαν «κατά λάθος» στο γήπεδο! Ο ένας αποχώρησε (λόγω ανωτέρας βίας) στο ημίχρονο, αλλά ο άλλος συνέχισε να ψάχνει σκουλήκια μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο 2ος κόκορας έφαγε κόκκινη κάρτα στο 2ο ημίχρονο όταν κάποιο σουτ παίχτη του Άρη «βρήκε κόκορα» και άλλαξε πορεία η μπάλα. Πως και δε ζήτησε ο αρης να ξαναγίνει ο αγώνας λόγω αλλοίωσης του σκορ; Βέβαια παρόλη την κόκκινη κάρτα ο κόκορας δε βγήκε καθόλου από τον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι "ΗΡΩΙΚΟΙ" οπαδοί του αρη πήγαν κάπου προς το τέλος του αγώνα να μπούνε μέσα στο γήπεδο. Για καλή τους τύχη είχαν αστυνομική δύναμη που τους εμπόδισε, ειδάλλως,,, ακόμα εκεί θα ήταν!
Όσο για την εκδρομή τώρα, θα μπορούσα να πω πως ήταν μια από τις καλές εκδρομές μας, όπως είναι συνήθως δηλαδή , και πόσο μάλλον όταν παίζεις με τον άρη και σε επαρχία. Φυσικά ούτε λόγος να υπήρχαν αρειανά μέσα στην πόλη. Τους πήγαν οι μπάτσοι στο γήπεδο και τους φυγάδεψαν μετά, αφού μέσα στο γήπεδο έγιναν επεισόδια και μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο να λύσουμε τις διαφορές μας. Αλλά τελικά μπήκαμε μόνο εμείς, γιατί οι κίτρινοι έκαναν τα μπρος πίσω, πριν ακόμα πηδήξουν από τα κάγκελα μέσα (που να πηδάς κάγκελα 2 φορές τώρα, κάτσε εδώ που είσαι). Βέβαια εκτός από εμάς ήταν και οι κόκορες. Ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορεί να φοβήθηκαν παραπάνω : Αυτόν που τους βαράει; ή αυτόν που τους τρώει; Αυτό όμως δε θα το μάθουμε ποτέ, μόνο αυτοί ξέρουν.
Έγιναν κάποιες συλλήψεις δικών μας, τους οποίους πήραμε πίσω τελικά.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ