Και από εκεί που έλεγες στο 1ο ημίχρονο ότι καλά πας και έχεις χάσει και ευκαιρίες και όμως δεν τις μετράς επειδή κερδίζεις, αλλά συνήθως αυτό φαίνεται στο τέλος το πόσο σημαντικό ήταν να βάλεις ένα γκολ σε κάποια φάση, ή 

 
πόσο σημαντικό είναι το να μην τρως ένα γκολ. Αλλά γι'αυτό είμαστε ΠΑΟΚ τελικά. Τη μία σε ανεβάζει όσο δεν πάει, την επόμενη σε ανεβάζει, και πάνω στο ανέβασμα σε ρίχνει ελεύθερω πτώση. Με την αεκ κέρδισες στο 90φεύγα, την φιορεντίνα στο 90φεύγα, καιρός μας να το αρπάξουμε και μεις στο 90φεύγα. Προφανώς και ήταν λάθος η επιλογή του Κανιας να βγάλει το γκολ με το χέρι και να αφησει την ομάδα με 10 παίκτες. Εκείνη την ώρα κερδίζαμε 3-1 ακόμα, άντε να πήγαινε 3-2 που μήπως,,, δεν πήγε;  Και με κόκκινη κάρτα. Και εκεί ήταν που γύρισε το παιχνίδι ενώ άλλη μια φορά φάνηκε πόσο σημαντικές είναι οι ευκαιρίες που χάνουμε και περνάμε στο ντουκου. Και από την αποβολή κι'έπειτα φάνηκε και πόσο πολύτιμος ειναι ο κάνιας και μας άφησε με κενό. 

 Επίσης είχαμε 2 αναγκαστικές αλλαγές, Γλύκος, Ροντριγκες. 

Με λίγα λόγια άλλη μια φορά πετάξαμε μια νίκη και μετατρέψαμε μια μεγάλη νίκη σε μια μεγάλη ήττα. Και πάντα μέσα στην έδρα μας.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους : Γλύκος (14΄ Μπρκιτς), Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας (69΄ Σάκχοφ), Ροντρίγκες (46΄ Μυστακίδης), Κάμπος, Κουλούρης.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ