Όλοι περιμέναμε όχι απλά να κερδίσει ο Π.Α.Ο.Κ., αλλά να κάνει μια νίκη με ένα μεγάλο σκορ.

Τελικά ο Άρης μπήκε στο γήπεδο καλύτερα απ’ότι περίμενε ο Π.Α.Ο.Κ.. έχασε ο Π.Α.Ο.Κ. 2 καλές ευκαιρίες , μια με το Γιασεμή και μια με το Σαλπιγγιδη. Στο 27’ ο Καλιμάνης έκανε χέρι κερδίζοντας έτσι πέναλτι ο Π.Α.Ο.Κ.. Έτσι με το Σαλπιγγιδη έγινε το 1-0. Η ισοφάριση ήταν Δώρο του Ατματζίδη που μας έχει συνηθίσει σε τέτοια παρόμοια λάθη τελευταία, αλλά αυτό παραήταν. Κυριολεκτικά Δώρο από τον Ατματζίδη το γκολ ως προς τον Άρη. Δεν κατάλαβα τι νόμιζε ότι έγινε ο Ατματζίδης και έμεινε έτσι άπρακτος αφού προηγουμένως «μάλλον ξέχασε ότι η θέση του είναι στο τέρμα» και πήγε να κάνει τρίπλα στον παίχτη του Άρη  όταν του «έκλεψε» τη μπάλα ο Σανχούρχο και στο 67’ ισοφάρισε 1-1. στο 79’ ο Χάγκαν εκτέλεσε κόρνερ και με κεφαλιά ο Καρυπίδης έκανε το 2-1 για τον Π.Α.Ο.Κ. . Πολύ γρήγορα, έπειτα από μόλις 1’ , δηλαδή στο 80’ έπειτα από ένα μπέρδεμα που γίνεται μέσα στην περιοχή του Π.Α.Ο.Κ. ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά ισοφαρίζει για τον Άρη με 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Ο Π.Α.Ο.Κ. κατέβηκε πολύ σίγουρος ότι θα κερδίσει και εκεί ήταν το μεγάλο λάθος του μια και ο Άρης ερχόταν από συνεχής ήττες.  Το 2ο ημίχρονο ήταν χειρότερο από το 1ο. Τα λάθη του αγώνα καμπόσα, αλλά τα «χτυπητά» ήταν αυτά που έκανε ο Ατματζίδης, και άλλο μεγάλο λάθος ήταν η αλλαγή που έκανε ο Φρίνκελ όταν έβγαλε τον Σαλπιγγιδη και έβαλε στη θέση του τον Σκαρμούτσο με αποτέλεσμα να τον κράξει και ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. . Οι ομάδες έπαιξαν με τις παρακάτω συνθέσεις:
Π.Α.Ο.Κ. :Ατματζίδης, Βόκολος, Χασιώτης, Καρυπίδης, Ουντέζε, Aνδράλας, Χάγκαν, Κούτσης (60'Μάρκος), Bαγγελής, Γιασεμή, Σαλπιγγίδης (76' Σκαρμούτσο)
Άρης :Λυμπερόπουλος, Γόγολος, Κολτσίδας, Μαρτίνεθ (70' Μουράφσκι), Καλιμάνης (76' Παπαδόπουλος), Πασαλής, Σανχούρχο, Χρυσάφης,
Νάιντος, Λαζανάς (89' Γκίτσης), Μαρκομιχάλης
Κίτρινες κάρτες: Ανδράλας - Πασαλής, Καλιμάνης, Σανχούρχο, Μαρκομιχάλης, Χρυσάφης
Κόκκινες κάρτες:
Χρυσάφης (από 2η κίτρινη)

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ