Στο Χ έμεινε ο Π.Α.Ο.Κ. στην Ξάνθη με την ομώνυμη ομάδα, 0-0. ο Π.Α.Ο.Κ. έχασε 2 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, και,,,,  πάμε πάλι για τιμωρία. 2 φάσεις καλές μέσα στα πρώτα 15’ έχασε ο Π.Α.Ο.Κ. μια με τον Κούτση και μια με το Μαλαδένη.

Ο αγώνας στο 2ο ημίχρονο διακόπηκε για 7’ περίπου λεπτά, όταν άρχισαν να φεύγουν Α.Τ.Ι.Α.  (Α.γνώστου Τ.αυτότητος Ι.πτάμενα Α.ντικείμενα) από την εξέδρα προς τον αγωνιστικό χώρο που ξέρουμε όλοι πόσο κοντά είναι η εξέδρα με τον αγωνιστικό χώρο. Αναφέρθηκε ως «χωρίς λόγο» οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. πέταγαν τα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα το χωρίς λόγο δε μπορεί να το κρίνει ο διαιτητής ή ο παρατηρητής του αγώνα όταν πριν τον αγώνα στους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. που είχαν εισιτήρια και πήγαν να μπουν στο γήπεδο κανονικά με το εισιτήριο τους δε τους άφησαν, παρά είχαν κλείσει την πόρτα της θύρας. Εκεί άρχισαν τα πρώτα επεισόδια με οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ.  εναντίον της αστυνομικής δύναμης που ήταν εκεί, και στην τελική έκαναν ΠΑΛΙ για να μας αποδείξουν ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την αλητεία τους κάνοντας χρήση χημικών μέσα στον κόσμο, ανεξάρτητου κόσμου. Έτσι τα επεισόδια συνεχίστηκαν και μέσα στοπ γήπεδο, καθώς και έξω από το γήπεδο πάλι μετά το τέλος του αγώνα. Δηλαδή είδαμε χημικά πάλι άλλη μια φορά στον Π.Α.Ο.Κ., κάτι που ΔΕΝ είδαμε στην Ξάνθη με τον Παναθηναϊκό που απαγορευόταν η μετακινήσει οπαδών και τότε εννοείται.

Είδαμε ΚΑΙ στην Κρήτη να γίνονται επεισόδια από οπαδούς που απαγορευόταν η μετακίνηση τους. Και ρωτάω: Στη Ριζούπολη με τα μάτια μου είδα έναν Παοκτσή να τον παίρνουν (και είχε και εισιτήριο) επειδή απλά ήταν από τη Θεσσαλονίκη , στο Αιγάλεω είδαμε επίσης κάπου 30 συλλήψεις οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. επειδή ήταν Π.Α.Ο.Κ., ή επειδή δεν ήξεραν κάποια «οδό» της συνοικίας Αιγάλεω! Στην Κρήτη όμως είχαμε επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στην  εξέδρα, έξω από το γήπεδο, πριν τον αγώνα και μετά, όπως τα φάρμακα. Ένα πριν, και ένα μετά. ΜΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΚΕ ΛΙΑΝΗ; ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ! Δε θα γράψω τη λέξη «ξεφτίλα», γιατί έχω βαρεθεί να την γράφω. Για τον Π.Α.Ο.Κ. απαγορεύονται όλα. Για τον Ολυμπιακό και τον παναθηναϊκό, δεν απαγορεύεται τίποτα. ΝΤΡΟΠΗ νούμερο 1287 (το έχω ξαναπεί άλλες 1286 φορές)
Ας γυρίσουμε τώρα στο πρωτάθλημα, μπορεί να φέραμε Χ, αλλά έχουμε «σύμμαχο» την αεκ που δε μπορεί να πάρει παιχνίδι φέτος, και μπορεί του χρόνου αν συνεχίσει έτσι να παίζει με τον Άρη στη Β’ εθνική. Οπότε το CL είναι γεγονός τελικά φίλοι μου και φυσικά φίλοι του Π.Α.Ο.Κ.!

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ