αυτά, μόνο ο ΠΑΟΚ τα κάνει, μόνο εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες τα ζούμε.

 

Ζήλεψα τους ΠΑΟΚτσήδες που ήταν μέσα στο γήπεδο και έζησαν ζωντανά αυτή τη μεγάλη νίκη. Για να γράψουμε τα του αγώνα θα έπρεπε να γράφουμε 3 σελίδες, οπότε ας τα πούμε με όσο το δυνατόν λιγότερα λόγια γίνεται.

Αρχίζει το παιχνίδι και η φιορεντίνα αρχίζει να πιέζει αμέσως. Μόλις στο 5΄κάνουμε την 1η επίθεση και αυτή τη φορά την ευκαιρία που μας έρχεται, την κάνουμε γκολ αντιθέτως με τους τελευταίους αγώνες που χάνουμε τα “άχαστα”. Το γκολ το έβαλε το Σακχοφ. Μετά τη σέντρα πάει να πιέσει πάλι η φιορεντίνα και στο 8' σε αντεπίθεση ο Ροντρίγκες πετυχαίνει το δοκάρι. Η φιορεντίνα πίεσε όσο δεν πάει, πέτυχαν 2 δοκάρια το ένα οριζόντιο και γραμμή, και το άλλο οριζόντιο, κάθετο, και .... έξω! Εκεί σου βγαίνει το γαμώτο και λες,,, καλά να πάθουν οι πο.,,,δες να δουν τι παθαίνουμε και τραβάμε σε κάθε αγώνα εμείς που και μας πάει γκαντεμιά, αλλά και χάνουν τα “άχαστα”. Εκτός από αυτά όμως μας είχε συνέχεια στη τζίλια. Και στο 26' που γίνεται ένα λάθος στην επίθεση τους και γίνεται αντεπίθεση που απο δεξιά ο Ροντρίγκες έστρωσε στον εσερχόμενο Κάμπος που σε αυτήν έγινε σκόρερ ο Κάμπος επιτέλους. Τα είδαν όλα και αυτοί και εμείς. Από εκεί άρχισε να γίνεται τρελοκομείο ο αγώνας. Ειδικά για αυτούς που είναι γνήσιοι φίλαθλοι και όχι οπαδοί, αυτός ο αγώνας ήταν από τους top με την πλοκή και τις φάσεις που είχε, και στο 33' η φιορεντίνα μείωσε σε 1-2 και έτσι έληξε το ημίχρονο. Η φιορεντίνα μπήκε ακόμα χειρότερα για μας στο 2ο ημίχρονο με τρελό ρυθμό και στο 51' ισοφάρισε σε 2-2. μετά 2-3' (λεπτά) από την ισοφάριση σε επίθεση μας ο Ριντρίγκες χάνει πάλι “άχαστο” μπροστά στο τέρμα που δε μπόρεσε να την βάλει μέσα. Στη συνέχεια κάναμε ευκαιρίες όπως και αυτοί, αλλά καμιά σχέση ο ρυθμός του αγώνα, είχε πέσει, αλλά μέχρι που είναι να λήξουν και οι καθυστερήσεις, και σε αντεπίθεση που κάνουμε από σέντρα παίρνει τη μπάλα ο Ροντρίγκες και σε ατομική προσπάθεια που φτάνει μέχρι την αριστερή πλευρά και καλύπτει ο αμυντικός το τέρμα και γυρνάει και προσπαθεί να βλέπει τέρμα μέχρι που σουτάρει, και στέλνει τη μπάλα στο Γαμα. 2-3 με σκόρερ με τρελό γκολ τον Ροντριγκες που είχε χάσει το άχαστο. Ξεπλήρωσε. Και μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Στην ουσία έληξε ο αγώνας με τη σέντρα με μεγάλο νικητή τον ΠΑΟΚ.

Για τον ΠΑΟΚ έπαιξαν οι : Μπρκιτς, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σακχόφ (82' Μυστακίδης), Κάνιας, Ροντρίγκες, Κάμπος (71’ Πέλκας), Κουλούρης (60’ Tιάμ).

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ