Παρόλο που είχαν τη διαιτησία με το μέρος τους οι Άγγλοι, δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ΠΑΟΚΑΡΑ. Από πολύ νωρίς ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Σαλπιγγίδη που άνοιξε το σκορ,,,,,

με κεφαλιά. Ακόμα δεν πρόλαβαν να ζεσταθούν, μόλις πριν κλείσει το 13ο λεπτό   ο ΠΑΟΚ με τον Αθανασιάδη (με προβολή) έκανε το 0-2. Κόντεψε να γίνει και το 0-3 στην πορεία αφού ανοίχτηκε η τοτεναμ, αλλά στο 43' ο Ολλανδός διαιτητής έδωσε πέναλτι ανύπαρκτο και κόκκινη στον Σταφυλίδη (τάχα χέρι να'χαμε να λέγαμε) και μείωσε η Τότεναμ σε 1-2. Ο ΠΑΟΚ βγήκε στο 2ο ημίχρονο να κρατήσει το σκορ στο 1-2 με έναν παίκτη λιγότερο ένα ολόκληρο ημίχρονο, και τελικά τα κατάφερε. Έτσι έχουμε να λέμε για την ιστορία εκτός απο "άντε γαμήσου άρσεναλ" και άντε γαμήσου Τότεναμ.

βλέπουμε με τη σειρά τα γκολ σε βίντεο παρακάτω. Το βίντεο είναι απο λογαριασμό μου στο dailymotion, αφού έχουν γίνει κάποια θέματα.  Είπαμε παραπάνω για ανύπαρκτο πέναλτι. Το youtube λοιπόν που είχα ανεβάσει το ίδιο βίντεο, μου το απαγόεψε δημοσίως, για τους εξής λόγους:  Καταρχάς έχει αποκλειστεί "παγκοσμίως" αυτό το συγκεκριμένο βίντεο, αλλά στην ανάλυση μας λέει τους λόγους που ο ΕΝΑΓΩΝ είναι η ίδια η UEFA, και το περιεχόμενο που απαγορεύει ,,,, δείτε τα μόνοι σας.

Επειδή ανέβασα ακριβως το ίδιο βίντεο στο daylimotion, ανάμεσα στο 1:28 με 2:19 του βίντεο, δεν έχει γκολ, παρά μόνο τη φάση του υποτιθέμενου πέναλτι που τη δείχνει σε 3 διαφορετικές απόψεις αποδεικνύοντας ότι δεν είναι πέναλτι αφού έχει βρει κάτω από το στήθος η μπάλα. Μάλιστα ακριβώς στο 2:20 είναι η εκτέλεση του πέναλτι που ΔΕΝ το απαγορεύουν. Άρα,,,  ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ότι θέλει.

 

 

 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ