Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά,

πιστεύω πως θα μπορούσε άνετα να κερδίσει. αφού δεν κάναμε κάποιες ευκαιρίες γκολ. 

 Με γκολάρα του ΜΑΚ κάναμε το σκορ 1-0 στο 34', όταν από πάσα που του έκαναν πριν καν τη σέντρα πήρε τη μπάλα στα πόδια του έξω από τη μεγάλη περιοχή, και φτάνοντας κάνα μέτρο πριν μπει στη μικρή περιοχή έχοντας στρώσει τη μπάλα καλά στα πόδια του εκτέλεσε τον τερματοφύλακα της ντορτμπουντ. Έτσι έγινε το 1-0 και τελείωσε το ημίχρονο με αυτό το σκορ.

Κάναμε και άλλες ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσουμε να βάλουμε γκολ. Η άμυνά μας έμπαζε από παντού όπως συνηθίζει αυτή τη χρονιά και στο πρωτάθλημα Ελλάδος. Έτσι στο 73' σε μια επίθεση της ντορτμουντ είχε τη μπάλα ο Κάστρο έξω από τη μεγάλη περιοχή κάνοντας πάσα σε συμπαίκτη του που όταν του έρχονταν η μπάλα την άφησε να περάσει, και ενώ ο Ολσεν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε την έξοδο για να την πιάσει, ενώ μπορούσε, θεώρησε καλύτερα να την αφήσει για να την διώξει ο αμυντικός του ΠΑΟΚ που ήταν κοντά, χωρίς συνεννόηση όμως  μεταξύ τους, και κατέληξη η μπάλα σιγά σιγά γκολ. Έτσι ισοφάρισε η ντορτμουντ, με ένα δώρο που τους κάναμε εμείς. Στη συνέχεια χάσαμε και άλλες ευκαιρίες για γκολ, και με το ζάιρο μετά απο 1-2', που τετ ατ τετ με τον τερματοφύλακα στη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να την περάσει κάτω απο τα πόδια του (που αυτό προσπάθησε) μένοντας στο ίδιο σκορ 1-1 που ήταν και το τελικό. 

Αν και αποφεύγω να κάνω τον προπονητή, θα πω πως ο Όλσεν βάσει αυτών που μας έχει δείξει δεν κάνει για τερματοφύλακας στα περισσότερα ματς. Ειδικά όταν πρόκειται για έξοδο που μας έχει στοιχίσει και σε άλλα παιχνίδια του ΠΑΟΚ η άστοχη έξοδος του στο να μπει γκολ  εις  βάρος μας. 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ