Άλλη μια φορά δεν τίμησαν την επετειακή φανέλα οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Σε άλλον έναν αγώνα φάνηκαν άχρηστοι, παρόλο που πέρασαν στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Μάλιστα καλά που παίζαμε με επίσης άχρηστους, αλλιώς τώρα δεν θα περνούσαμε στα ημιτελικά. Έφτασε 2ο ημίχρονο για να δούμε να κερδίζουμε κόρνερ! Για ευκαιρίες ειδικά, δε το συζητάμε. 2 τελικές προσπάθειες (αν θυμάμαι καλά ) όλες κι όλες, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Ο πανιώνιος ειδικά σε μια φάση τετ ατ τετ με τον Βελλίδη, ο παίκτης του πανιωνίου ευτυχώς για μας, πλάσαρε λάθος τον Βελλίδη και με εξωτερικά φάλτσα στη μπάλα στέλνοντάς την άουτ για τα καλά. Άλλα πράγματα δεν έχω να πω, μια και δεν έγινε τίποτα άξιο για να το πεις. Το μόνο ότι απλά κάναμε 2 ολόκληρα σουτ προς το τέρμα, που έπιασε ο τερματοφύλακάς τους, και χωρίς να μπορείς να τα πεις ευκαιρίες.

Τώρα μείναμε ΠΑΟΚ – ατρόμητος – οσφπ – αεκ . Μη με ρωτήσετε με ποιον θέλω να κληρωθούμε. Με όποιον και να κληρωθούμε δε μπορείς να πεις ότι είναι καλύτερα ή χειρότερα γιατί αν κληρωθούμε με τον οσφπ παράδειγμα και τον περάσουμε, τότε ενδεχομένως πήραμε το κύπελλο. Αλλά όλα αυτά είναι εικασίες γιατί κερδίζεις τον οσφπ με αυτή την ομάδα; ή και να τον κερδίσεις (λέμε τώρα) μετά; αν παίξεις όπως παίζεις για πάνω από 6 μήνες τώρα, όχι τον ατρόμητο δεν κερδίζεις, αλλά ούτε το ερασιτεχνικό του ΠΑΟΚ. Οπότε προτείνω να βάλουμε τους ερασιτέχνες να παίξουν. Εκτός και αν το θέμα είναι του προπονητή. Ποτέ μου δεν έκανα τον προπονητή του στυλ φταίει αυτός ή φταίει ο άλλος, ή φταίει ο προπονητής που τους έστησε έτσι. Τέλος πάντων, να δούμε τώρα με ποιον θα κληρωθούμε, και μετά βλέπουμε. Αυτό που νιώθω όμως, και το νιώθω όχι τυχαία, αλλά επειδή αυτά μου δείχνουν, είναι ότι για μέχρι εδώ ήμασταν. Μακάρι να βγω ψεύτης, γιατί ο κόσμος θέλει έναν τίτλο όπως και η ομάδα φυσικά. Ή μάλλον αυτό είναι ερώτημα: Η ομάδα το θέλει άραγε; Γιατί έχω κάνει και αυτήν την παράνοια.

 Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους : Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαϊας, Σκόνδρας, Τσιμιροτ, Τζιόλης (Κάτσε), Πέλκας, Μακ, Μπερμπατοφ, Αθανασιάδης (Γκολάσα)

Υ.Γ.   Και έχεις και τον Τούντορ να λέει "μπράβο για την πρόκριση"

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ