Σήμερα ο 2ος (κανονικά) ημιτελικό Ελλάδος μεταξύ ολυμπιακού-ΠΑΟΚ στο στάδιο Καραισκάκη,,,,

 Έτσι θα έπρεπε να ναι αυτό το γήπεδο. Άδειο. Σήμερα στις 5μ.μ ήταν ο υποτιθέμενος 2ος ημιτελικός κυπέλλου Ελλάδος.

Δηλαδή τον 1ο αγώνα τον πηδάμε. Όχι σαν να μην έγινε, αλλά σαν να έγινε και 0-3. Και έτσι πάρθηκε η απόφαση που όπως είπε ήταν “προσωπική” του Σαββίδη να μην κατεβάσει την ομάδα στο γήπεδο. Όπως έμαθα όμως μίλησε με διάφορους γι'αυτό το θέμα ο Σαββίδης, αφού δημοσιογράφοι λένε ότι στη γιορτή των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ ήταν σε “θέμα” το θέμα, δηλαδή με εκδοχή να κατέβουμε κιόλας, και μίλησε με πολλούς και πήρε γνώμες. Εγώ βέβαια θεωρώ, ότι καταρχάς καλά έκανε και δεν κατέβασε την ομάδα, με οποιοδήποτε κόστος. Ας τολμήσουν. Αλλά πιστεύω πως εκτός του ότι βέβαια καλά έκανε, με κάποιους που μίλησε και ίσως “μέτρησε” τη γνώμη τους, αυτοί να αγαπούσαν τον ΠΑΟΚ και να έχουν βαρεθεί την ξεφτίλα αυτή

Καλά έκανε, και δεν κατέβασε την ομάδα γιατί είναι κοροϊδία και πρέπει κάποτε να σταματήσει. πιστεύω ότι όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ συμπαρίσταται σε αυτή την απόφαση. Θυμάμαι κάποτε που πήραμε την ομάδα και φύγαμε. Και επειδή πέρασαν πάρα πολλά χρόνια από τότε, έπρεπε μάλλον να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο για να καταλάβουν ότι άμα λάχει αποχωρούμε και από το πρωτάθλημά τους. Έτσι κι αλλιώς κάλπικο είναι. Και το κύπελλο επίσης.

Μάλιστα στην ote tv οι δημοσιογράφοι μιλούσαν λες και τους φαινόταν τρομερό το ότι δεν ήρθε ο ΠΑΟΚ. Και λογικό είναι γιατί είναι γαύροι. Και όχι μόνο, αλλά τα παίρνουν κιόλας καπάκι. Χαρακτηριστικά κάποιος το ονόμασε πρωτοφανές! 
Δεν πειράζει, ας είναι και δευτεροφανές. Παίχτε μόνοι σας, κάντε ένα τελικό οσφπ - αεκ, δώστε για ξεκάρφωμα και το κύπελλο στην αεκ, και εντάξει,,,, μαλάκες δεν είμαστε. Βέβαια από την άλλη ο Μαρινάκης δεν έχει ενδοιασμούς. 

 Καλό Πάσχα.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ