Και πριν προλάβουμε να συνελθουμε από τον αγώνα με τον ατρόμητο στην τούμπα έρχεται ο αγώνας κυπέλλου ΑΟΤρικάλων-ΠΑΟΚ,

 

Έχοντας περάσει σχεδόν όλο το ημίχρονο, δεν έχουμε κάνει ούτε μια ευκαιρία. Ρε λες να βρήκαν το κόλπο; μέχρι τώρα λέγαμε "κάνουμε ευκαιρίες και δε μπορούμε να κάνουμε το γκολ στο τέλος". Έτσι δεν γίνεται ευκαιρία οπότε τι γκολ να περιμένεις; Εδώ νιώθω πως μας δουλεύουν στα ίσια, και προσέχτε μην πάρει τίποτα τέτοιο χαμπάρι ο λαός του ΠΑΟΚ γιατί τη γαμήσατε όλοι. Και έτσι, με αυτό το μοτίβο αγώνα στυλ "περνάμε και με ισοπαλία" ??? Δεν μπορώ να ξέρω αν παίζουν με αυτο το σκεπτικό ή με κάποιο άλλο. Βασικά έχω χάσει τη μπάλα με αυτούς και δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Εχεις και τον Ίβιτς που πετάει κάτι εκεί αλλά το σταματάει. Όταν λες κάτι με τόσο σοβαρότητα πρέπει κατά τη γνώμη μου να το τελειώσεις. Και για να γυρίσουμε στον αγώνα, Το 1ο ημίχρονο έληξε με 0-0 και αν μπορείς να πεις ότι κάποιος έκανε ευκαιρια, αυτός ο κάποιος δεν ήμασταν εμείς.
Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν το ίδιο άσχημα σε συγκριση με το 1ο ημίχρονο. Το μόνο που είχαμε ερισσότερη κατοχή με επιιθεσεις της πλάκας. Και έτσι με κλωτσοσκούφι τελείωσε το παιχνιδι. Μία τελική προσπάθεια μόνο έκανε ο ΠΑΟΚ και αυτό στο 1ο ημίχρονο ο Μπίσεσβαρ.

Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση, μας ήταν σχεδον άχρηστο το αποτέλεσμα αλλά το θέμα ειναι αλλού. Στο "τι παίζεται στο παρασκήνιο ή αλλιώς στα αποδυτήρια" ή οπουδήποτε αλλού θα μπορούσε νε είναι, κάτι που μόνο κακό έχει κάνει στον ΠΑΟΚ μέχρι τώρα.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ