ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ , ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΗ (ΜΕ "ΜΕΓΑΛΟ" ΣΗΜΑ)

4 μέρες μετά τον τελικό της ξεφτίλας, έχω να πω πως: Απο την ώρα που ήρθα σπίτι μετά τον αγώνα,

έπεσα πάνω στην μαγνητοσκόπηση του αγώνα που ήμουν. Απέφυγα να δω, και αρκέστηκα σε αυτά που είδα στο γήπεδο (όσο μπορούσα να δω απο μια κερκίδα που θες κιάλια) μια και με χαλούσε. τις επομενες μέρες μέχρι και σήμερα το ίδιο. Αλλά: Δε μπόρεσα να αντισταθώ στο να διαβασω κάποια πράγματα που δεν ήξερα (θα τα πω παρακάτω), αλλά και στο να δω απο "κοντά" (εννοώντας την κάμερα) τα γκολ που απο το γήπεδο δεν κατάλαβα πως μπήκαν. έτσι με βαριά την καρδιά είδα τα γκολ. και όπως είπα, είπα και άκουσα στην τηλεόραση και κάποια πράγματα τα οποία δε γνώριζα.  Οπότε ας αρχίσουμε με τα γκολ που είδα και καραφλιασα με το πως τα αρπάξαμε μια και δε φαινόταν καλά απο το άνω διάζωμα :Κατα την ταπεινή μου γνώμη, αν όχι σε όλα, στα 3 τουλάχιστον (χαριστικά αφήνω ένα της κρίσης μου) έφταιγε ο Γλύκος που έκανε μάγκα αυτό το μαλάκα που έβαλε τα 3 γκολ και τον έκανε ήρωα. Παλι κατά τη γνώμη μου έπρεπε να έχουν ήρωα οι βάζελοι το Γλύκο και κάποιους άλλους που θα πω πιο κάτω. Αλλά αυτό που είδα στο 1ο γκολ ήταν ένα σουτ που ΑΦΗΣΑΝ οι παίκτες "μας" να γίνει, και να καταλήξει στα δίχτυα τη στιγμή που σουτ που έχουν γίνει άλλες φορές απο άλλους αγώνες, ήταν πολύ πιο δύσκολα και τα έπιασε με ευκολία ο ,,,, (γκολκίπερ να τον πω; γκολφαγο να τον πω;;;;) δεν ξέρω,,, με έχει δυσκολέψει αυτή η μέρα και το συγκεκριμένο άτομο ώς προς ποιανού το όφελος κοιτούσε εκείνη την ημέρα. το ίδιο έγινε και στην κεφαλιά που μπήκε άλλο γκολ του αντίπαλου που δεν σηκώθηκε ΚΑΝΕΙΣ δικός μας για να πάρει την κεφαλιά. Και να μην κρύψω πως σε κάποια φάση μετρούσα παίχτες γιατί μου έδινε την εντύπωση με τις τρύπες που αφήναμε, πως παίζαμε με 2-3 παιχτες λιγότερους. Για να μη τα λέω ένα ένα και τα άλλα γκολ, σε άλλο αγώνα θα τα είχε πιάσει για την πλάκα αυτά τα σουτ (και την κεφαλιά γιατί όχι δλδ, παρόλο που δε σηκώθηκε κανείς) ενώ εδώ , αν δεν ήξερα ότι ήταν τελικός, μου έδωσε την εντύπωση πως έπαιζε σε προπόνηση της προπόνησης χωρίς να νοιάζεται μπει δε μπει. Και για να μην τρώω και ώρα, δε μπορώ να χωνέψω τα γκολ που μπήκαν, δε μπορώ να χωνέψω πως τόσο κόσμο τον έγραψαν στα αρχίδια τους........  θα προτιμούσα να τρώγαμε 6 γκολ, αλλά να παίζαμε μπάλα, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΠΩΣ ΟΠΩΣ άκουσα στην τηλεόραση, ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. 

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΝ ! ! !  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΥΝΗΘΕΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ. ΔΕ ΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ! ! !

Γιατί μας χειροκροτούσαν οι παίχτες του παναθηναϊκού εμάς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;;; (έτσι είπε επίσης η τηλεόραση) Από εκεί που ήμασταν τα μαύρα πρόβατα γίναμε καλά παιδιά; γιατί φώναζαν το όνομα του Σαλπιγγίδη οι οπαδοί του παναθηναϊκού;;; έχω αυτές τις απορίες. 

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΡΕ ΚΟΣΜΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;;;;;;;

 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ