Πάλι ανατροπή, και ευτυχώς δηλαδή. Χωρίς κόσμο στο γήπεδο λόγω τιμωρίας,  

είδαμε έναν κακό ΠΑΟΚ στο 1ο ημίχρονο, που από τεράστιο λάθος της άμυνας αλλά και του Γλύκου σε κόρνερ λίγο πριν λήξει το 1ο ημίχρονο έγινε το 0-1. Και όλα αυτά με κατοχή του ΠΑΟΚ σχεδόν στα 75% έναντι της αεκ με 25%, που όμως το 75% ήταν κλοτσοσκούφι όπως εξάλλου έχουμε συνηθίσει.
Μπήκε κάπως καλύτερα στο 2ο ημίχρονο, και αν και δεν ικανοποίησε η ομάδα, με τον Ροντρίγκεζ στο 61' ισοφάρισε, όταν από πολύ μακρυά πάνω στην κίνηση σούταρε, ο τερματοφύλακας της αεκ προσπάθησε να την πιάσει, την ακούμπησε ίσα ίσα με το χέρι, αλλά ήταν από αυτά που λέμε ότι δεν πιάνονται. Από εκεί και έπειτα άρχισαν κάποιες ευκαιρίες που όμως καμιά δεν έγινε γκολ.
Έτσι περίπου 15' πριν λήξει ο αγώνας μπήκε ο Μυστακίδης που φάνηκε ορεξάτος. Ο Μυστακίδης στο 83' (είχε μπει πριν 2' αλλαγή) σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά, ενώ είχε τη μπάλα ο Τζαβέλλας, που έκανε μια σέντρα ποίημα (παρόλο που έπεφτε κάτω εκείνη την ώρα) προς τον Μυστακίδη που είχε βρεθεί μπροστά πλέον με μόνο αντίπαλο τον τερματοφύλακα της αεκ που λόγω του ότι είχε βγει (είχε κάνει έξοδο) ο Μυστακίδης έκανε μια κεφαλιά άριστη που κρέμασε τον τερματοφύλακα της αεκ, κάνοντας την ανατροπή από 0-1 σε τελικό 2-1.

 

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους : Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Λέοβατς (68’ Σκόνδρας), Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας (66’ Κάτσε), Ροντρίγκες, Ζάιρο (81’ Μυστακίδης), Αθανασιάδης.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ