Στην προηγούμενη ιστοσελίδα  μας  (πριν γίνει η αναβάθμιση) η gallery ήταν σε άλλο directory, και σκεφτήκαμε πως καλό θα ήταν αντί να γίνεται κάποιος μέλος 3 φορές  όπως γινόταν πριν (μια στο κύριο site, μια στο forum και μια στην φωτογραφική gallery) να γίνεται μια ή και καμία αν δε θέλει εννοείται, και να έχει πρόσβαση παντού και σε περίπτωση εγγραφής αυτής της μιας φοράς θα υπάρχουν κάποιες περισσότερες επιλογές για κάποιον εδώ μέσα ή στο forum και τη gallery. Οι φωτογραφίες φυσικά εννοείται πως δεν είναι μόνο αυτές παρακάτω, αλλά και πολλές πολλές άλλες που θα ανέβουν ξανά σιγά σιγά. Εκτός αυτού όποιος θέλει μπορεί να μας στέλνει και τις δικές του ή τα δικά του βίντεο τα οποία όλα αυτά θα περνάνε εδώ μέσα είτε με το όνομά σας στην περίπτωση που το θέλετε, είτε ανώνυμα στην περίπτωση που δε θέλετε να φαίνεται το όνομά σας. Φωτογραφίες μπορείτε να στέλνετε στο fotoATpaok-athensDOTgr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ο administrator & webmaster του paok-athens.gr


 

φωτογραφίες από ευρωπαϊκούς αγώνες

 

Υ.Γ.  περιμένουμε και τις δικές σας φωτογραφίες


 φωτογραφίες με τον ολυμπιακό

 

Υ.Γ.  περιμένουμε και τις δικές σας φωτογραφίες


 

φωτογραφίες με Παναθηναϊκό

Υ.Γ.  περιμένουμε και τις δικές σας φωτογραφίες


 

Με τον άρη στον τελικό του 2003


 

Να αρχίσουμε με 2 βίντεο που τράβηξα στο χορό της 7/5/2016 και έπειτα θα μπουν και φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

 Σιγά σιγά θα βάλουμε και άλλες φωτογραφίες, και άλλα άλμπουμ. Μην ξεχνάμε, πως η ιστοσελίδα ξαναφτιάχτηκε από την αρχή, μια και κάποτε λόγω των χακερς-κρακερς, μας είχε δημιουργηθεί πρόβλημα αφού μας έκαναν επιθέσεις πολύ συχνά εισβάλλοντας στο λογισμικό της ιστοσελίδας και καταστρέφοντας πολλές φορές ακόμα και τις βάσεις δεδομένων (που ευτυχώς πάτα κρατούσαμε backup), και είχαμε πει από τότε πως όσες φορές και να την χαλάσουν, εμείς θα την ξαναφτιάξουμε. Τώρα λοιπόν με άλλο λογισμικό καλύτερο (με λιγότερες τρύπες εισβολής) την ξαναφτιάχνουμε σιγά σιγά οπότε όλα θέλουν το χρόνο τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και για τις επί 13 χρόνια επισκέψεις σας στο paok-athens.gr

Υ.Γ.  περιμένουμε και τις δικές σας φωτογραφίες. Η ιστοσελίδα μπορεί να ανανεώνεται από κάποιο/κάποια συγκεκριμένα άτομα, αλλά ανήκει σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, οπότε θα θέλαμε τη βοήθειά σας.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ