Πορεία διαμαρτυρίας πάλι σήμερα Παρασκευή 10-9-2010 θα ξεκινήσει από την «Καμάρα».

Είναι η δεύτερη πορεία σε 2 μέρες, η 1η έγινε χθες Πέμπτη 9-9-2010 & όπως ακούστηκε ήταν περίπου στις 2.000 κόσμος προς την κεντρική αστυνομική διεύθυνση της Θεσσαλονίκης ενώ σήμερα περιμένουμε ότι θα έχει περισσότερο κόσμο. Από ανακοίνωση που έβγαλαν οργανωμένοι οπαδοί της ομάδος μας χθες, ειπώθηκε ότι ΔΕΝ θα κατέβουν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, παρά θα μαζευτούν στην Τούμπα να δουν από εκεί τον αγώνα & μετά να ξεκινήσουν για τη ΔΕΘ. Όπως είπαν περιμένουν ΟΛΟ το λαό του ΠΑΟΚ να συμπαρασταθεί στα 5 άτομα που συνελήφθησαν και προφυλακιστήκαν. Πιο συγκεκριμένα : «ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 5 ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ» ενώ είχαν τονίσει και στην προηγούμενη τους ανακοίνωση πως «όποιος τα βάλει με τον κόσμο του ΠΑΟΚ θα μας βρει μπροστά του».

και απ'ότι ακούγεται και λένε φυσικά, αν ΔΕΝ αφεθούν αυτά τα 5 άτομα ελεύθερα (προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό)οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.

Καιρό είχαμε να βγούμε στους δρόμους, αλλά στον Π.Α.Ο.Κ. όλο και κάτι θα βρίσκεται που θα ενοχλεί τον κόσμο του ΔΙΚΑΙΩΣ!

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ