ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: Ανακοίνωση Μακεδόνων (Ενδιαφέρουσα για πολλοίς λόγους)

Μου ήρθε ένα μήνυμα, που μας παρεπεμπτε σε ενα link που εχει μια Ανακοινωνη των Μακεδόνων, και είναι άξια ανάγνωσης & προσωπικά θα συνιστούσα να την διαβάσετε.

ήρθε λοιπόν ένα μήνυμα με e-mail λογαριασμό "info AT makedones gr" (δε μπορώ να ξέρω αν όντως ήρθε από εκεί, γιατί από τη φόρμα που μας ήρθε ο καθένας μπορεί να βάζει ότι e-mail θέλει), που μας παρέπεμπε σε ένα link που έχει μια Ανακοίνωση των Μακεδόνων που λέει τα παρακάτω:

Ανακοίνωση : ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Το κακό έχει παραγίνει πλέον, ο καθένας νοιώθει άξιος να εκφράζει άποψη είτε πίσω από ένα μικρόφωνο είτε νομίζοντας ότι είναι συγγραφέας και να χαρακτηρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Για το αγωνιστικό αν και εκεί οι περισσότεροι είστε ανιστόρητοι και ανίδεοι πείτε ο καθένας ότι νομίζετε, από αυτό ζείτε άλλωστε... αλλά όσον αφορά το κεφάλαιο που λέγεται οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. για χαλαρώστε ...η μάλλον βουλώστε το γιατί αρκετά σας ανεχτήκαμε.

"Η άνεση και η ασφάλεια που νοιώθει κάποιος πίσω από έναν υπολογιστή, ένα μικρόφωνο ή στην ζεστασιά του σπιτιού του, έχει μεγάλη διαφορά από την ιστορία που γράφεται στους δρόμους και στα χαρακώματα. Βέβαια παρόμοιες είναι και οι ιστορίες που εξιστορείτε και εσείς οι ίδιοι για το παρελθόν με μεγάλη περηφάνια, παρόμοιο είναι και το περιεχόμενο των συνθημάτων που φωνάζετε ή δεν φωνάζετε στο γήπεδο και απλώς τραβάτε βιντεάκια για να περηφανεύεστε και να καυχιέστε στις παρέες σας αργότερα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ως Club Π.Α.Ο.Κ. Μακεδόνες σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε εκφραστές του οπαδικού κόσμου κάτι paokmania-paokplanet και τα συναφή επαγγέλματα, αλλά αντιθέτως τους κρίνουμε άκρως επικίνδυνους και ανίκανους να πιάνουν στο στόμα τους , τους οπαδούς μας. Καλούμε όμως όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να φωνάξει ένα σύνθημα που την φετινή χρονιά έγινε ύμνος : «Εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια μες την Αθήνα στέλναμε βαγόνια με Παοκτσήδες τρελοκομεία και Αθηναίους στα νοσοκομεία» που για την ιστορία η πρώτη εκτέλεση έλεγε : «με Παοκτσήδες εγκληματίες και Αθηναίους χιλιάδες τραυματίες»"

ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

31-5-2010

Προσωπικά θέλω να το αφήσω ΕΝΤΕΛΩΣ ασχολίαστο. Και πάνω κάτω αυτό θα κάνω. Δε θα σχολιάσω την ανακοίνωση, αλλά έχω να πω πάλι όπως είπα στην αρχή ότι αυτό ήρθε στο paok-athens.gr με το e-mail του site των μακεδόνων, αλλά αυτό θα μπορούσε να το κάνει ο καθένας. Η ανακοίνωση όμως είναι αληθινή μια και προέρχεται μέσα από το site μακεδόνες. Ποιο είναι το θέμα τώρα, και σε αυτό θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος, π.χ. αυτός που έστειλε το LINK ή κάποιος άλλος που ξέρει.

Διαβάζουμε μια ανακοίνωση, αλλά μια ανακοίνωση βγαίνει έπειτα από κάποιο περιστατικό συνήθως και ειδικά σε τέτοια περίπτωση όταν αναφέρει : "δεν θεωρούμε εκφραστές του οπαδικού κόσμου κάτι paokmania-paokplanet και τα συναφή επαγγέλματα " . Σίγουρα καταλαβαίνουμε σαφώς ότι μιλανε για ένα καθαρά δημοσιογραφικό στυλ που εκ'του ασφαλούς κάθονται και γράφουν ότι τους κάνει κέφι, ή καλύτερα ότι είναι στα συμφέροντα τους κ.λ.π. μακριά από γεγονότα κάνοντας τους «κριτές» χωρίς να μπορούν να είναι. Αυτό καταλαβαίνουμε εμείς.

ΑΛΛΑ:  Δεν ξέρουμε τι προηγήθηκε ΠΡΙΝ από την ανακοίνωση και γράφτηκε αυτή. Μήπως φταίνε τα γεγονότα στη Λαμία; Προσωπικά δεν ξέρω τι προηγήθηκε ή & αν ήταν τελικά τα γεγονότα στη Λαμία, και τι έγραψε το paokmania ή το paokplanet για τα γεγονότα αυτά ΑΝ έγραψε (συγνώμη αλλά δε διαβάζουμε paokmania & paokplanet, (πάνε τα χρόνια που διαβάζαμε ότι site άρχιζε με PAOK,,, αλλάξαν τα πράγματα) και βγήκε αυτή η ανακοίνωση. δεν έχω να πω κάτι άλλο, παρά μόνο να επαναλάβω, (και αυτό επειδή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ) ποια ήταν η αφορμή της ανακοίνωσης;

 

 

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

κάνοντας κλικ εδώ